31th Edidion from maig 5 / 2023

HABEY CLUB

31th Edidion from maig 5 / 2023

L'any 2015, Habey Club sorgeix com un projecte que plasma tota la inventiva dels seus creatius (David Salvador i Javier Zunzunegui), després de finalitzar els seus estudis al CSDMM de la Universitat Politècnica de Madrid. Des d'aleshores, el projecte ha anat creixent lentament, a nivell nacional i internacional, gràcies a la seva feina i el desenvolupament de noves iniciatives d’estudi a Madrid i a París per gestionar les vendes en tot el món.

El setembre del 2016, van ser seleccionats per primer cop per presentar la seva col·lecció durant la setmana de la moda de Madrid (MBFWM) dins de Samsung EGO, el seu debut a la passarel·la espanyola. Durant els següents anys, van establir gradualment les bases del que actualment és Habey Club, el seu concepte de disseny i la seva idea de producció i de consum. Per això, des d'aleshores treballen en la recerca de tallers per dur a terme noves idees o línies de producte, sempre des de la responsabilitat i l’aprenentatge. Així, han creat una xarxa de treball amb una mateixa filosofia i sistema de treball.

Són diversos els conceptes o pilars que sostenen la marca: la revisió de l’artesania i les tècniques tradicionals, l’anàlisi de les tendències i la seva durabilitat i l'ús de fibres reciclades o naturals.

A part d’això, una altra part fonamental de la marca són les idees de les quals parteixen les seves col·leccions. Les seves inspiracions sorgeixen de l’art, el cinema, la fotografia o històries reals que superen la ficció, i parteixen de temes de gran impacte visual que es traslladen a les seves col·leccions per donar una gran importància als estampats, les combinacions de colors, els brodats i l’estilisme. Pel que fa a això últim, en David i en Javier entenen el valor dels accessoris i com es completen els looks tant a la passarel·la com als seus lookbooks. Per això, una part clau de la seva feina són les col·leccions complementàries d’accessoris, que perfilen per complet a Habey Club a cada col·lecció.

Sobre Habey Club

Habey Club és una firma nacional establerta a l'slow fashion, els valors principals de la qual són l’artesania, la sostenibilitat i la producció responsable. La firma se centra en la reutilització de teixits i l'ús de fibres reciclades o 100% orgàniques.

Sota aquests paràmetres, Habey Club prioritza la reinvenció de les tradicions per portar-les a l’actualitat des d’un nou punt de vista.

Perspective

COLLECTION

El centre d’inspiració d’aquesta col·lecció és el canvi de visió amb què les persones afronten les diferents situacions amb el pas dels anys, reflectint la despreocupació per la realitat que es manifesta durant la infància i s’accentua en l’adolescència, representada amb colors més suaus com els roses o els marrons amb una gran barreja de blanc o els texans rentats.

A mida que fem anys i adquirim experiència, prenem consciència i proximitat amb la realitat. Hem de relacionar aquest punt amb l’hiperrealisme a l’art a través de figures que semblen sortir de les peces i cobren un aspecte de 3D.

Aquest creixement també queda reflectit a través de la utilització de siluetes allargades que simulen l’efecte físic de l’estirada.

L’element conductor de totes les etapes és un símbol que representa el pas de la inexperiència a l’experiència: la llaçada als cordons de les sabates, que podem observar en diferents formes, posicions i materials al llarg de la col·lecció.

En resum, Perspective parla del pas del temps des del prisma de l’experiència i només des d’aquest prisma és possible entendre aquesta història, la nostra història.

Theme: olxxx by Jose delSol.