080Aesthetics

Misato és un estudi creatiu impulsat per la base de la naturalesa humana: connectar a través de l’amabilitat.

Misato porta la singularitat de les relacions humanes a un terreny comú, convertint l’anecdòtic en grans idees. Misato aprèn del passat i evoluciona cap al futur, on la naturalesa i la tecnologia coexisteixen com una sola cosa i el 3D pot resoldre les mancances de la humanitat. Misato advoca per la igualtat, el suport, el respecte i l’amistat en general, amb una mentalitat en la qual cadascú es defensa a si mateix mentre que el col·lectiu és l’objectiu.

Explorant els conceptes de realitat i els límits de l’ecosistema, l’estudi concep històries innovadores per a transmetre emocions de formes noves.

És per això que hem brindat a Misato l’oportunitat de crear un nou espai per a 080 Barcelona Fashion anomenat 080Aesthetics, situat en el Pavelló de la Puríssima del Recinte Modernista de Sant Pau el proper abril de 2024, en el marc de la 33a edició del 080 Barcelona Fashion.

Reunirem artistes de diferents àmbits creant petites històries on cada artista mostrarà la seva narrativa i la seva visió.

En aquest projecte ens acompanyaran els següents artistes:

Andrei Warren

El moviment i el canvi són temes clau en l’obra i la vida d’Andrei Warren. Va passar la major part dels seus primers anys viatjant per Europa i Amèrica, per a establir-se de nou més tard a Barcelona. Especialitzat en direcció creativa, art digital i 3D, el treball d’Andrei s’inspira fortament en l’art contemporani i en la forma en que el “anime” converteix situacions quotidianes en inspiració, desenvolupant-lo posteriorment en contingut per a marques i/o amb artistes amb visions similars.

Bryan Huynh

Bryan Huynh és un fotògraf i director vietnamita-canadenc establert a Nova York. El seu enfocament clarament surrealista i sovint manipulat digitalment de la creació d’imatges l’ha convertit en una veu única en el sector. Entre els seus clients figuren Vogue la Xina, Atmos, Time Magazine, W, Nike, Dior, Burberry, Dion Lee i Spotify. En 2024 va cofundar l’agència creativa Persephone.

Daniel Sannwald

El fotògraf alemany Daniel Sannwald s’ha consolidat com una de les veus més singulars de la fotografia i el cinema contemporanis.
Sannwald ha desenvolupat una signatura forta i recognoscible que ha cridat l’atenció d’alguns dels noms més influents de la indústria musical, incloent Rosalía, Beyonce, Rihanna, SZA, Lady Gaga, Dua Lipa, Pharrell, M.I.A, Arca, Travis Scott per esmentar alguns.
A més de treballar amb artistes musicals, Sannwald també ha col·laborat amb algunes de les principals marques de moda i bellesa, com Chanel, Lancôme, Prada, Mugler i Byredo. El seu treball ha aparegut en diverses publicacions, com Purple, Dust i Sorra Homme+.
El treball de Sannwald s’ha exposat en galeries i museus, com el FOAM Fotografiemuseum d’Amsterdam i el Festival Internacional de Moda i Fotografía de Hyères.

Hans Reyes

HANS REYES, cineasta influenciat per l’skate i la cultura urbana , ha col·laborat amb Vans , realitzant viatges per Llatinoamèrica immortalitzant la cultura del skateboarding..
Al 2020 s’instal·la a Barcelona, el que  li ha permès desenvolupar projectes per a Monster Energy , AboutYou i editar una sèries web per als jocs olímpics d’hivern.
Juntament amb FERMIN+GILLES, directors artístics i estilistes en moda i publicitat, han creat 080Reborn vídeo art, basat en la desfilada de roba de segona rajo i denim reciclatge, reivindicant valors com la sostenibilitat, diversitat i creativitat que va tenir lloc en la 32a edició del 080 Barcelona Fashion.

Jon Emmony

L’artista i director digital londinenc Jon Emmony és conegut per les seves al·lucinants composicions escanejades en 3D. Després d’estudiar fotografia en la universitat, Emmony va treballar més tard en SHOWstudio, de Nick Knight, com a director d’art digital, abans de treballar per compte propi com a artista digital per a clients dels sectors de la moda i la cultura. Utilitza una sèrie d’impressionants habilitats digitals en la realització del seu treball, inclosa l’animació 3D i CGI, per a crear imatges surrealistes úniques. Ha treballat en projectes amb músics com The 1975 i Grimes i té una extensa llista de clients comercials en les indústries de la moda i la bellesa.

Miroslav Perkovic & Miliça Lukic

Miliça Lukić, nascuda el 1959.
Facultat de Belles Arts de Belgrad, Pintura, Universitat de les Arts de Belgrad, 1983-85 Estudis de postgrau, Pintura, Facultat de Belles Arts de Belgrad, Universitat de les Arts de Belgrad, 1983-85 Beca del Govern espanyol, Beca de postgrau, Complutense de Madrid 1989-90 Taller d’escultura dirigit per Richard Deacon, Tallers d’Art actual, Cercle de Belles Arts, Madrid 1995 Conferència de Jacques Derrida, Congrés “Rethoriques de la fin du siecle”, Universitat de València 1998. 

Miroslav Perković, nascut el 1951.
New School, Reformed Faculty of Architecture, Universitat de Belgrad, 1972-76 Facultat d’Arquitectura de Belgrad, Universitat de Belgrade, 1976-80 Alternative school of Bogdan Bogdanović, Belgrad, 1980-81 Taller d’esculptura Richard Deacon, Tallers d’Art actual, Cercle de Belles Arts, Madrid 1995 Conferència de Jacques Derrida, “Rethoriques de la fin du siecle”, Universitat de València 1998.

MISATO KINDNESS

Misato és un estudi creatiu que vol estar en el present mirant cap al futur.
És per això que Misato s’ha donat a la tasca de reunir talents únics de diferents disciplines amb les seves Obres d’Art perquè puguin crear una impactant Instal·lació Audiovisual que aconsegueixi submergir a totes les audiències.
Gràcies a la varietat dels Artistes ens farà viatjar a través de diferents Estètiques i Narratives, però amb una cosa en comú, la seva relació amb la Indústria de la Moda.
No importa si han fet col·laboracions amb les marques o si realment tenen treballs per a la Indústria de la Moda. Creiem que és important que la gent entengui que la Moda obté la seva essència de l’art i com aquest modela l’Estètica del passat, present i futur.

Oscar Zabala

Oscar Zabala és un artista multidisciplinari establert a Nova York i Barcelona. La seva obra aprofundeix en la fusió de visuals i so amb l’objectiu de facilitar estats de tràngol i fomentar espais íntims per a l’autoreflexió. Les seves creacions sintetitzen una àmplia gamma d’influències, com la cultura rave, les pràctiques transcendentals i el simbolisme. Al llarg dels anys ha col·laborat amb diversos artistes musicals creant visuals i pel·lícules per a gires internacionals i experiències en directe en estadis amb artistes de la talla de Kanye West Drake James Blake i Chet Faker. Les seves obres poden experimentar-se a través d’instal·lacions audiovisuals immersives i de les seves actuacions en directe.

Sucuk und Bratwurst

Sucuk und Bratwurst és una agència de disseny creatiu i multidisciplinari amb seu a Berlín. 
Fundada per Alessandro Belliero, David Gönner, Denis Olgac i Lukas Olgac, l’agència es caracteritza per un llenguatge visual polifacètic i únic que els fa destacar en el sector. 
Especialitzada en la creació d’obres d’art digitals i físiques, aquesta empresa ofereix una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats individuals de clients i compradors. Des d’animació i gràfics 3D d’alta gamma, la barreja perfecta de 3D amb imatges reals o la creació amb interpretacions físiques, l’estudi mai decepciona a l’hora de crear experiències visuals captivadores i envolvents que els distingeix dels altres.
Sucuk and Bratwurst ha estat reconegut nacional i internacionalment i ha guanyat prestigiosos premis pels seus innovadors dissenys.

Unax LaFuente

Unax Lafuente és un artista multidisciplinari especialitzat en el camp del “Image Making”. El seu treball, de caràcter experimental, inclou col·laboracions amb la cantant i productora Arca, per al llançament en format fotogràfic de la sèrie Kick, el Cover Artwork del EP ‘Mare’, el debut com co-director del vídeo musical ‘l’ànima que et va portar’ juntament amb el productor Safety Tràngol. 
El treball editorial més recent inclou dos cover/story per a Antidot Magazine amb Honey Dijon, J Balvin i una col·laboració juntament amb King Kong Magazine.
El seu últim treball va ser projectat recentment en format Intros i Outro per al Destrudo Show d’Arca en The Nova York City Armory.
L’artista compta amb una sòlida i profunda vinculació amb altres camps creatius com la indústria musical, ja que aquest gestiona la direcció d’art i el comissariat d’imatge del col·lectiu barceloní TORO al costat de Engalanan i el productor Softchaos. Ampliant la seva influència i realitzant performances  en diversos llocs i institucions com a Primavera Sound, Boiler Room, Sonar i en espais al voltant d’Europa i Amèrica del Nord.

Yuen Hsieh

Yuen es va llicenciar a la  Central Saint Martins (BA (Hons)) i en el Royal College of Art (DT.) . A través de la seva obra, s’ha convertit en un objecte experimental, dedicat a la creació digital. Utilitzant la intel·ligència artificial i Internet com a mostres, barreja subcultura i música electrònica, i empra mètodes experimentals per a transmetre el patrimoni cultural amb la finalitat d’explorar la identitat, la identitat de gènere i els grups minoritaris. És l’únic director asiàtic inclòs en la llista de “New Wave Creatives 2021” pel British Fashion Council en 2021. Els seus curtmetratges han guanyat Telly Awards, Leeds International Film Festival, Indie Shorts Awards Cannes, França, el Festival de Cinema Independent de Cannes . El seu treball ha estat seleccionat per SHOWstudio, fundat pel llegendari Nick Knight. La llista d’elit Forbes Under 30 també el va incloure com a candidat. Les seves obres s’han exposat en el British Film Institute, Institute of Contemporary Arts, LONDON DESIGN BIENNALE, La Biennale di Venezia,,Sónar Festival,TAI KWUN (Art Basel Hong Kong).

Rodolfo Hernandez

Rodolfo Hernández és un artista conceptual digital i creador d’imatges establert a Ciutat de Mèxic. Mitjançant l’ús experimental del CGI i el disseny en 3D, ha creat un ecosistema visual envolvent que difumina els límits entre art i tecnologia.
Amb experiència en la producció de pel·lícules i videojocs, el seu treball sempre està influenciat per conceptes i estètiques d’un altre món.
Entre els seus clients figuren Porsche, Apple, Nike, Sony, Disney i Spotify.

THE DJS

Martes 9/4
11H/ ESPECIAL OPENING Mind Sylenth 
13H/ AMBIENT Ibiza Sound Radio 
17’30H/ SESSION Leo Garriga 
19’30H/ SESSION Mind Sylenth 
21:00H/ DIRECTE DIGITAL HITS Mind Sylenth
Miércoles 10/4
11H/ AMBIENT Ibiza Sound Radio 
17’30H/ SESSION Victor Ramirez 
19’30H/ SESSION Gianmarco 
21:00H/ DIRECTE DIGITAL HITS Mind Sylenth
Jueves 11/4
11H/ AMBIENT Ibiza Sound Radio 
17’30H/ SESSION Nesi 
19’30H/ SESSION Nancy Surinder 
21:00H/ DIRECTE DIGITAL HITS Mind Sylenth
Viernes 12/4
17H/ SESSION Engalanan
18’30/ SESSION Yuen Hsieh
20’00H/ SESSION Oscar Zabala
21’00H/ DJ Florentino

Engalanan

Adrián Rodríguez Castillo àlies Engalanen (n. 1998, Cornellà de Llobregat) és un artista multidisciplinari establert a Barcelona. Actiu en l’escena underground com dj, comissari, manager, booker o director d’art, i com a cofundador de TORO, un col·lectiu que celebra la cultura rave a través de la diversitat i la desobediència.
En tan sols 3 anys de carrera ha aconseguit posicionar-se com un dels majors referents de l’underground a la ciutat catalana i ha portat al seu col·lectiu TORO a l’escena internacional.
Durant aquests anys ha actuat en ciutats com Nova York, Vancouver, Los Angeles, Berlín, París, Zurich, Madrid, Barcelona i Lisboa. Parades com Boiler Room, Primavera Sound, Paragon Broadway, antidot Party, Rash, BAM Festival, Heaven, Razzmatazz, Vancouver Pride, Playground o Traumabarundkino, entre altres. I compartint cartell amb artistes com a Vilà Antillà, TR/ST, LSDXOXO, Mura Massa, Doss, Safety Tràngol, Juliana
Huxtable, Kevin Aviance, Goth Jafar, softchaos, Parkineos, DJ G2G, MamaYhaYha, entre altres.
També ha dissenyat els sons per a les desfilades de la mundialment coneguda marca de moda Dominnico en les seves desfilades Mercedes-Benz Fashion Week Madrid i 080 Barcelona Fashion.
Engalanen és reconegut per l’escena internacional com una de les cares fresques del clubbing, creant noves narratives sonores, connectant comunitats i celebrant la cultura sonora a través de l’honestedat i la diversitat.

DJ Florentino

Florentino és un productor i DJ britànic-colombià que porta més d’una dècada obrint camí als sons de club interculturals. Amb una plètora de nous llançaments a través de nombrosos segells de renom, la seva producció més recent “Kilometro Quinze” va trobar una llar en XL Recordings, reforçat amb característiques dels seus contemporanis Bambii, KD One, DJ Python i Shygirl. L’aptitud de Florentino per a expressar la seva pròpia cultura es veu reforçada a través del seu segell Club Romántico, que serveix com a pont i llar per a tot el que es mou entre el Regne Unit i LATAM club sonics.

Giancarlo Limeta

Gianmarco Limenta

Gianmarco Limenta, d’origen italià, és DJ i productor de música House, a més de DJ resident a l’Hotel W Barcelona. La seva activitat en la indústria, amb temes com ‘La Vida’ a Glasgow Underground i ‘Doesn’t Matter’ en Hot Wax hongarès, al costat d’altres èxits en segells com Whoyostro, Lapsus Music i King Street Sounds ho han impulsat a protagonisme en l’escena de la música electrònica. En anys recents, també ha assumit la tasca de gestionar el seu segell discogràfic, ‘Get in Tone Records’, que ha comptat amb el suport d’importants DJs internacionals.

Loli Zazou

Loli Zazou és una DJ i artista de Barcelona, i col·laboradora musical del 080 Barcelona Fashion en diverses edicions. Va començar com a DJ i curator de la festa Off The Hook en Paris, i més tard va crear el col·lectiu artístic CHOICE a través d’infinites accions i esdeveniments. En els seus sets musicals, crea mescles audaces i poderoses que abasten diversos gèneres com el pop, R&B, disc i house, amb una picada d’ullet als sons baleàrics i clàssics de club dels anys 90 i 2000s. Podem trobar-la en llocs i esdeveniments seleccionats de Barcelona, com Soho House, Em Barcelona, Razzmatazz o Sala Apolo.

Leo Garriga

Leo Garriga

Leo Garriga és l’encarregada d’animar-te tots els matins des de Digital Hits FM.
Va començar molt jove en el món de la música electrònica ja a la fi dels 90 s’inicia en el món de la ràdio.
La seva passió per la cultura electrònica, li ha portat a treballar en grans emissores, dirigir una botiga de discos, escriure en revistes, formar part del departament artístic d’una discográca.
En l’actualitat com a Director Manager de Bisideworld Mitjana, la seva saber abasta l’adreça de l’emissora de música electrònica de referència Digital Hits, i totes les del grup Bsideworld, Eivissa Sound FM, Rave247 Ràdio, Bottom Ràdio, Polvora Ràdio i el portal digital audiovisual BPlayer.

Mind Sylenth

Jaume Aymar conegut artísticament com ‘Mind Sylenth’ és un jove Dj i Productor de Barcelona. Als seus 29 anys completa una trajectòria artística molt interessant, amb centenars d’actuacions en més de 60 països. Va ser un dels residents del grup Amnèsia més joves, als seus 18 anys i un dels artistes més joves a tenir nominacions musicals. Les seves produccions han arribat a aconseguir alts llocs en Beatport i protagonitzar les millors playlist sota¬ciales de Spotify com ‘Mint’ o ‘New music friday’. Completa 2 Àlbums d’Estudi i més de 100 singles a més de ser productor per a Bandes Sonores de sèries de Netflix, estaquen ‘Strangers Things’ i ‘The Rain’ entre altres. Jaume sofreix Toc ‘Trastorn Obsessiu Compulsiu’ des dels 12 anys i la música ha estat des de llavors la seva teràpia i la seva salvació en molts moments. Als 24 anys treu al costat de la productora PlayGround un vídeo i un Documental explicant l’impacte del Toc i com el Poder de la música el va ajudar a ser l’artista que és avui dia. El documental ‘4 mil manies’ va arribar a tenir milions de reproduccions i porto a l’estudi de noves teràpies per a ajudar a persones amb problemes mentals.

Nancy Surinder

Amb un entusiasme contagiós per la música House des de petita, Nancy ha deixat una marca indeleble des que va iniciar la seva trajectòria com a DJ fa a penes un any. Havent actuat en llocs com Pacha, Florida Park i l’Hotel W, Nancy ha demostrat la seva capacitat per a controlar multituds. Amb cada sessió, ofereix un viatge sonor envolupant que transcendeix davanteres i encén les pistes de ball.

Nesi

Nesi, dj i productora de Barcelona, ha estat immersa en el món de la música des de la seva infància. Va aprendre a barrejar a primerenca edat i als 14 anys va començar a punxar en diversos clubs de la seva ciutat. En compartir cabina amb diversos DJs, Nesi va descobrir el seu propi estil, caracteritzat per la seva bona energia, tècnica i gust musical. Després d’anys dedicant-se a la música house, Nesi ha actuat en clubs de renom com Fabrik Madrid, en festivals de gran prestigi com Elrow, Ribera Sound, Wet Deck… Actualment, compta amb una residència en W Barcelona, on actua diverses vegades a la setmana. A més, Nesi ha publicat diverses cançons en segells discográ cos de renom com Toolroom, Jackies Music i The Basement Discos, posicionant-se en els rànquings de vendes de plataformes importants del sector com Beatport i Traxsource.

Oscar Zabala

Oscar Zabala és un artista multidisciplinari establert a Nova York i Barcelona. La seva obra aprofundeix en la fusió de visuals i so amb l’objectiu de facilitar estats de tràngol i fomentar espais íntims per a l’autoreflexió. Les seves creacions sintetitzen una àmplia gamma d’influències, com la cultura rave, les pràctiques transcendentals i el simbolisme. Al llarg dels anys ha col·laborat amb diversos artistes musicals creant visuals i pel·lícules per a gires internacionals i experiències en directe en estadis amb artistes de la talla de Kanye West Drake James Blake i Chet Faker. Les seves obres poden experimentar-se a través d’instal·lacions audiovisuals immersives i de les seves actuacions en directe.

Victor Ramirez

Productor i DJ va començar jove amb 8 anys en la indústria musical.
La seva passió per la música electrònica va començar als 12 anys, inspirat per una actuació en directe a la seva ciutat natal. Des de llavors, ha conreat el seu talent a través d’una formació rigorosa en institucions de renom. Passant d’esdeveniments locals a presentacions destacades en escenaris de renom internacional.Ha deixat la seva marca en esdeveniments emblemàtics com “Unite with Tomorrowland” en l’escenari de Redbull i temporades a Eivissa pasan per segells discográfics de l’illa i diversos esdeveniments d’aquesta. Showcases en esdeveniments com ADE a Amsterdam, amb diversos releases acumulant més de 10k visites i djs de renom punxant el seu musica. Ramirez proposa un nou projecte amb un so energètic sempre posant les joies mes underground en les seves festes.

Yuen Hsieh

Yuen es va llicenciar en Central Saint Martins (BA (Hons)) i en el Royal College of Art (DT.) . A través de la seva obra, s’ha convertit en un objecte experimental, dedicat a la creació digital. Utilitzant la intel·ligència artificial i Internet com a mostres, barreja subcultura i música electrònica, i empra mètodes experimentals per a transmetre el patrimoni cultural amb la finalitat d’explorar la identitat, la identitat de gènere i els grups minoritaris. És l’únic director asiàtic inclòs en la llista de “New Wave Creatives 2021” pel British Fashion Council en 2021. Els seus curtmetratges han guanyat Telly Awards, Leeds International Film Festival, Indie Shorts Awards Cannes, França, el Festival de Cinema Independent de Cannes . El seu treball ha estat seleccionat per SHOWstudio, fundat pel llegendari Nick Knight. La llista d’elit Forbes Under 30 també li va incloure com a candidat. Les seves obres s’han exposat en el British Film Institute, Institute of Contemporary Arts, LONDON DESIGN BIENNALE (Biennal de Disseny de Londres), La Biennale di Venezia (Biennal de Venècia),Sónar Festival,TAI KWUN (Art Basel Hong Kong).

Theme: olxxx by Jose delSol.