Avís legal

D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Condicions d’ús i modalitats de reutilització de la informació

La Llei 18/2015, de 9 de juliol, per la qual es modifica la Llei 37 /2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, regula la reutilització de la informació pública de què disposen les administracions i organismes en què participen majoritàriament, és a dir, el dret de tots els agents potencials del mercat a la reutilització de la informació de les instàncies públiques.

D’acord amb aquesta normativa, l’Administració permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública de l’obra i, a més, la transformació de l’obra per fer-ne obres derivades, per a tot el món i sense cap limitació temporal, i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.

Per reutilitzar la informació, cal seguir les condicions següents:


a) No desnaturalitzar el sentit de la informació.
b) Citar sempre la font de la informació, que és “©Generalitat de Catalunya. Departament d’Empresa i Coneixement. Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya”
c) Esmentar la data de l’última actualització de la informació.

Altres modalitats de reutilització

Així mateix, la reutilització es pot limitar per la tutela d’altres béns jurídics prioritaris, com ara la protecció de les dades personals, la intimitat o els drets de protecció intel·lectual de tercers. La reutilització d’obres protegides per la propietat intel·lectual es pot formalitzar mitjançant l’ús de llicències de difusió oberta, com les de Creative Commons, que cedeixen determinats drets d’explotació de les obres. En els continguts on s’apliqui aquest tipus de llicències, es permet la reutilització en les condicions que s’hi estableixin.

No s’autoritza en cap cas l’ús de logotips, marques, escuts i símbols distintius del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (©Generalitat de Catalunya) en publicacions i webs que no siguin participats o patrocinats pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Aquests elements d’identitat gràfica corporativa són propietat exclusiva del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (©Generalitat de Catalunya) i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

L’Administració de la Generalitat no és responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta Administració.

La ©Generalitat de Catalunya no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Theme: olxxx by Jose delSol.