080 Logo
ca
SearchOlga Menchén va estudiar a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona. Després de finalitzar els estudis, va treballar com a dissenyadora per al teatre, el cinema i la televisió.

El 1995 funda MENCHÉN TOMÀS.

Menchén Tomàs dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter, Festa i Núvia. També realitza dissenys exclusius d'alta costura i per a núvies a mida. Tanmateix, tots els models de la col·lecció es poden realitzar a mida. 

Tot el procés productiu es realitza a Espanya per aconseguir el màxim control de la qualitat del producte final, mitjançant el seguiment continu de totes les fases.

Entre 1995 i 2001, MENCHÉN TOMÀS va presentar les seves col·leccions a la passarel·la Saló Gaudí.  Des de l'any 2013 ha presentat les seves col·leccions a la 080 Barcelona Fashion i, a partir del 2015, a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

Les col·leccions de Menchén Tomàs es distribueixen per mitjà de la pròpia xarxa de botigues de Barcelona, Sevilla i Saragossa. També es venen a l'engròs a botigues multimarca tant a Espanya com a l'exterior (França, Itàlia, Bèlgica, Canadà, Estats Units, Xina, Austràlia, etc.).

MENCHÉN TOMÀS pertany a l'Associació de Creadors de Moda d'Espanya (ACME).


+ infoDia

Hora

A on?
05 febrero 2020

20:30

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_MENCHEN TOMAS

Aquest somni s'inspira en el capvespre, quan els advocats, brokers i oficinistes han abandonat els carrers, el dia comença a perdre la seva llum natural i van apareixent les llums de la nit. Aquest somni s'inspira en el Manhattan dels anys setanta, el de la música disco, la decadència, les drogues, la pornografia, l'orgull gai, Studio 54... Milionaris, homeless, artistes, DJ, xapers, prostitutes... Barreja de classes, cultures, races, orígens... Gent caminant pels carrers i entrant en una nit que comença però no té un final definit.


Pantalons acampanats, americanes estructurades, vestits curts amb volum, colls infinits, plomes, acabaments amb biaix i encaix, i brodats.


Colors intensos i barreges impossibles: verd pistatxo amb fúcsia, rosa amb morats, brillantors, lluentons i, per descomptat, blanc i negre. Teixits fabricats per artesans, brodats a mà, estampats únics...


Processos duts a terme en proximitat, amb cura pel detall i responsabilitat cap al medi.


Peces atemporals i reutilitzables, per sempre.
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: