01_ Vint-i-cinc dissenyadores, dissenyadors i marques participaran a la 31a edició del 080 Barcelona Fashion

La propera edició se celebrarà del 2 al 5 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau

Dijous, 30 de març de 2023.- Vint-i-cinc dissenyadores, dissenyadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions durant la propera edició del 080 Barcelona Fashion —plataforma de moda que impulsa el Departament d’Empresa i Treball, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— que se celebrarà del 2 al 5 de maig al Recinte Modernista de Sant Pau.

Participen en aquesta 31a edició (per ordre alfabètic): 404 STUDIO, Anel Yaos, Bielo_Oscarleon, Compte Spain, Custo Barcelona, Dominnico, Eñaut, Escorpion, Free Form Style, Habey Club, Laretta, Lebor Gabala, Lola Casademunt by Maite, Menchen Tomas, Nathalie Chandler, Outsiders Division, Paolo Leduc, Reveligion, Rita Row, Simorra, The Artelier, The Label Edition, Txell Miras, Victor von Schwarz, Yolancris.

DISSENYADORES, DISSENYADORS I MARQUES

404 STUDIO: Marca de moda que busca la singularitat i reinventar la tradició a través d’una visió contemporània, una interpretació que porta per tot el món. Han lluït les seves creacions artistes com Milena Smit o Dua Lipa.

ANEL YAOS: Firma del director creatiu Anel Yaos. Les seves creacions es basen en la sostenibilitat, la inclusió i l’“slow fashion”. Estèticament, hi destaquen l’estampació floral i geomètrica, els volums i ornaments i les superposicions.

BIELO_OSCARLEON: Marca moderna i refinada amb variacions dels talls tradicionals i una gran varietat de textures, fruit de la col·laboració entre les dues firmes.

COMPTE SPAIN: Firma del dissenyador valencià Santi Mozas. Les seves peces exclusives es creen d’una manera tradicional, ètica i sostenible, destacant els artesans que col·laboren amb la marca.

CUSTO BARCELONA: Firma internacional de moda catalana creada als anys 80 pels germans Dalmau. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats s’ha convertit en innovació, audàcia i sofisticació. Actualment CUSTO BARCELONA existeix com un estil en ell mateix.

DOMINNICO: Firma del director creatiu Domingo Rodríguez Lázaro. Treballa sota la premissa de l’“slow fashion” i es caracteritza per la meticulositat en el patronatge, la investigació en nous teixits i la sostenibilitat en els processos.

EÑAUT: Firma del dissenyador basc establert a Barcelona, Eñaut Barruetabeña. Guanyador del Premi Nacional al Disseny Emergent de la Generalitat de Catalunya.

ESCORPION: Fundada l’any 1929, és un referent en el sector del “knitwear” internacional gràcies al sofisticat disseny i a l’“heritage” de les seves col·leccions. Amb els anys ha esdevingut una icona de moda eterna i versàtil.

FREE FORM STYLE: Marca pionera en dissenyar moda adaptada a diferents discapacitats. Aposta per la comoditat sense renunciar a l’elegància, sempre amatent a les últimes tendències.

HABEY CLUB: Firma dels creatius David Salvador i Javier Zunzunegui. Basada en l’“slow fashion”, se centra en la reutilització de teixits i l’ús de fibres reciclades o 100% orgàniques.

LARETTA: Firma de la dissenyadora Lara Serrano. La marca busca crear una atmosfera on convisquin la tradició i la modernitat a través de peces volumètriques, sempre usant teixits sostenibles i producció local.

LEBOR GABALA: Firma de la dissenyadora Maite Muñoz. Aposta per la tria de les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

LOLA CASADEMUNT BY MAITE: Línia prèmium de LOLA CASADEMUNT, empresa pionera de moda especialitzada en roba i accessoris. Les seves col·leccions segueixen les tendències que marca el mercat, però sempre reinventades amb el segell singular de la marca.

MENCHEN TOMAS: Firma de la dissenyadora catalana Olga Menchén, fundada al 1995. Dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de prêt-à-porter, festa i núvia, així com dissenys exclusius d’alta costura i per a núvies a mida.

NATHALIE CHANDLER: Dissenyadora i artista belga establerta a Barcelona. Les seves creacions combinen l’estil rock i “chic”, per despertar el costat rebel d’una dona elegant i trencar els codis de la societat.

OUTSIDERS DIVISION: Firma creada per David Méndez Alonso l’any 2012. Dissenya roba a partir de les emocions, l’art i la imaginació. Treballa amb artesans i recupera tècniques i disciplines oblidades fetes a mà.

PAOLO LEDUC: Firma creada pel dissenyador de moda Paolo Chulia Leduc. El pilar de la marca és la sastreria, a partir de la qual Leduc desconstrueix les peces, manipula teixits i estampa digitalment amb la tècnica del “trompe l’oeil” amb l’objectiu de distorsionar les formes clàssiques.

REVELIGION: Firma fundada per Maite Rodríguez l’any 2015. Se centra en un prêt-à-porter artesanal, amb gust pel tul i el romanticisme.

RITA ROW: Marca nascuda a Figueres de la mà d’Imma Serra i Xènia Semis. Aposta per dissenys contemporanis i còmodes que perdurin en el temps, destacant els valors de la moda conscient i sostenible i la producció local.

SIMORRA: Firma creada per Javier Simorra l’any 1978, innovadora en el seu moment per entrellaçar el procés productiu de la costura amb les formes de confecció pròpies del Prêt-à-porter. Actualment la seva proposta de valor es basa en la conceptualització del teixit, desenvolupat especialment per a cada col·lecció. Propugna un disseny funcional, que doni resposta a una societat transgeneracional.

THE ARTELIER: Firma fundada l’any 2020 per Alba Ayza. Crea peces atemporals i sense gènere utilitzant materials sostenibles i ètics de producció km0 a Barcelona. Destaca pels seus estampats propis i únics, que transmeten sentiments i emocions.

THE LABEL EDITION: Firma barcelonina creada per Véronique Von Siebenthal i Laura Johansson. Se centra en una moda ètica, honesta, atemporal i exclusiva, basada en la producció de càpsules confeccionades en proximitat i amb unitats limitades i en l’“slowfashion”. En només quatre anys, s’ha posicionat com una marca desitjada per tot tipus de públic, incloses actrius i influencers.

TXELL MIRAS: Firma de la dissenyadora Txell Miras, un dels noms més rellevants de la moda catalana independent dels últims 15 anys. Moda amb càrrega conceptual i disseny avantguardista amb molta cura pels detalls. Premi a la Millor Col·lecció de 080 Barcelona Fashion de l’any 2016.

VICTOR VON SCHWARZ: Dissenyador de moda barceloní, nascut a Sabadell, tot i que ha desenvolupat bona part de la seva carrera a Taiwan. Ha vestit a diferents artistes espanyols amb projecció internacional com Lola Índigo, Aitana, Mala Rodríguez o Bad Gyal.

YOLANCRIS: Firma creada per les germanes Yolanda i Cristina Pérez amb la idea de revolucionar el món de la moda nupcial i la costura, oferint uns dissenys allunyats del clixé tradicional. Destaca pel seu estil boho, del que va ser pionera en el sector de la núvia. Aposta per la qualitat i minuciositat de l’artesania i producció local.

La 080 Barcelona Fashion és una plataforma de moda que té com a objectiu impulsar la transformació del sector de la moda a través de la innovació tecnològica, alhora que treballa per situar Catalunya com a altaveu del canvi en el sector de la moda, tant a nivell nacional com internacional. Així mateix acompanya les marques catalanes en la seva transformació i posicionament. De la mateixa manera, la 080 Barcelona Fashion és una plataforma que promou la sostenibilitat i la circularitat, així com la diversitat i inclusivitat.

Segueix-nos a les xarxes socials

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Theme: olxxx by Jose delSol.