31th Edidion from maig 2 / 2023

THE ARTELIER

31th Edidion from maig 2 / 2023

Alba Ayza, il·lustradora i dissenyadora de moda crea The Artelier com a marca de moda el 2020, creada per a expressar la passió per la moda i pels estampats.

Sense gènere, sense barreres i atemporal, amb teixits majoritàriament ecològics i sostenibles, amb tintes per a estampats que compleixen el certificat oeko-tex i on la producció és handmade in Barcelona.

La part fonamental de la marca són els seus estampats únics perquè no parlem de roba, parlem de sentiments. Cada peça té una història, atreveix-te a descobrir-la.

Retiens la nuit

COLLECTION

La col·lecció "Retiens la nuit" d'Alba Ayza està inspirada en el temps i com aquest influeix en les nostres vides. La idea és reflexionar sobre l'intangible i valuós que és el temps, i com tots el vivim de manera diferent. La col·lecció presenta peces que simulen el concepte del pas del temps, amb formes que semblen desfer-se. La cançó "Retiens la nuit", que dona nom a la col·lecció, és una cançó que li va cantar el seu oncle a l'autora quan ella va complir 18 anys i sempre li va cridar l'atenció i ara, després de 10 anys cobra sentit en aquesta col·lecció.

L'existència del temps és el que ens permet donar valor a tot allò que ens envolta, ja que sabem que algun dia tindrà la seva fi.

Theme: olxxx by Jose delSol.