SIMORRA

ECHOES OF NATURE

FROM EDITION NUMBER 32

ECHOES OF NATURE és la col·lecció que SIMORRA presenta aquesta temporada FW24. Una composició poètica expressada a través dels teixits, textures i peces que conformen aquesta col·lecció inspirada en la força creativa de la natura. FW24 de SIMORRA desitja plasmar en les seves peces, com si es tractés de les ones d’un eco, la bellesa efímera del paisatge modelat pels diferents sons de la natura.

ECHOES OF NATURE Collection
SIMORRA photo

SIMORRA centra les seves propostes en l’arquitectura de materials i formes com a base d’un disseny funcional d’alt valor creatiu. És el fruit del desig d’empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d’un alt component estètic. El disseny de la marca es defineix no sols en la forma en què beu de l’origen, base de la seva inspiració, sinó en la manera de reformular-lo incessantment fins a generar una percepció de novetat que haurà d’emocionar a qui el gaudeix.

L’equip de dissenyadores SIMORRA concep, per tant, el disseny d’avantguarda com un vehicle d’expressió i llibertat creativa a través del joc amb materials: “Ens mou el desig d’empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d’un alt component estètic i ens defineix la forma en la qual bevem sempre de l’origen, reformulant-lo constantment per a continuar generant novetat i continuar emocionant amb les nostres propostes”.

Per descomptat, aquesta filosofia té un reflex en els matisos i propostes de cadascuna de les col·leccions i en la forma en què interpel·la a una societat transgeneracional unida per un mateix propòsit, on l’edat no és un factor discriminatori: “Apostem per l’equilibri i la col·laboració transgeneracional com a clau de futur per a una societat molt més sàvia, inclusiva i avançada, de la mateixa manera que aprenem de les tècniques passades i les unim a les noves tecnologies per a crear els nostres dissenys i teixits”.

SIMORRA avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

E-MAIL: 080@simorra.com  / elena@simorra.com

TELÈFON: +34 670 034 107

WEB: simorra.com

Theme: olxxx by Jose delSol.