31th Edidion from maig 5 / 2023

RITA ROW

31th Edidion from maig 5 / 2023

RITA ROW va néixer l'any 2013, ara fa 10 anys, i es compon per dues meitats: Imma Serra i Xènia Semis.

L'Imma Serra és llicenciada al BAU Barcelona en Disseny de Moda i també va cursar el Màster en Coolhunting al nomenat Central Saint Martins (Londres).

La Xènia Semis és llicenciada en Disseny de Moda i Màster en Visual Merchandising a l'IDEP de Barcelona.

Posteriorment, van decidir emprendre juntes el que avui és RITA ROW fugint del fast fashion i apostant per la sostenibilitat i la moda conscient.

WEST ROW

COLLECTION

Jugant amb tota mena de textures, volums, teixits i colors, i amb la influència del Western occidental, WEST ROW vol que la noia Rita s'expressi sense límits, amb la llibertat que la caracteritza, amb algunes combinacions "kitch", i un toc "farmer", creant looks elegants, sempre còmodes i contemporanis. L'era de l'expressió comença sense límits i sense complexos. Cotó orgànic, denim prèmium, fils italians, caixmir, llana verge i fibres reciclades, entre d’altres materials. Teixits còmodes, textures especialment seleccionades i estampats exclusius, característics de la marca, són les línies essencials d'aquesta col·lecció. Cada peça s'ha creat des d'un punt únic, una idea i una inspiració de Rita Row i, igual que en una travessa per les muntanyes de la costa oest, cada peça s'ha desenvolupat des del seu camí cap a un teixit i una forma seleccionats. Seguir el WEST ROW perquè la persona que porti aquella peça creixi, es desenvolupi i se senti còmode amb els valors que representa la marca.

Theme: olxxx by Jose delSol.