31th Edidion from maig 3 / 2023

MENCHEN TOMAS

31th Edidion from maig 3 / 2023

Olga Menchén va estudiar a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona. Un cop va finalitzar els estudis, va treballar com a dissenyadora per al teatre, el cinema i la televisió.

El 1995 va fundar MENCHEN TOMAS.
Menchen Tomas dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter, Festa i Núvia. També realitza dissenys exclusius d'alta costura i per a núvies a mida. Tanmateix, tots els models de la col·lecció es poden fer a mida.

Tot el procés productiu es realitza a Espanya per aconseguir el màxim control de la qualitat del producte final, mitjançant el seguiment continu de totes les fases.

Entre 1995 i 2001, MENCHEN TOMAS va presentar les seves col·leccions a la passarel·la Saló Gaudí. Des de l'any 2013 ha presentat les seves col·leccions al 080 Barcelona Fashion i, a partir del 2015, a Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

MENCHEN TOMAS pertany a l'Associació de Creadors de Moda d'Espanya (ACME).

CIRCUS

COLLECTION

Arriba sense avisar, sense anunciar-se. On abans no hi havia res, una carpa de ratlles s’enllumena amb la posta de sol il·luminant la nit. Un encanteri format per artistes, músics i acròbates que, com a nòmades, peregrinen de ciutat en ciutat compartint els seus somnis d'ambició, esforç, superació, risc i desafiament.

Romanç de llum i foscor. Música, pintura, color i teatre. Volants, blondes, ratlles en tafetà de seda, camises globus i cotilles inspirades en finals del s. XIX. Tocats arriscats, creats artesanalment, al costat de brodats de cristall en negre atzabeja que evoquen la màgia i ens transporten entre bastidors d’aquest ambiciós univers.

Theme: olxxx by Jose delSol.