LOLA CASADEMUNT BY MAITE

MOTEL ARIZONA

FROM EDITION NUMBER 32

La Ruta 66 com a punt de partida per a la nova proposta de la pròxima temporada Spring/Summer 2024. Colors com el turquesa, el verd i el fúcsia – color ADN de la firma – tenyeixen  la col·lecció i l’omplen de vida i energia. Un viatge que la firma emprèn des dels motels vintage de Tucson, passant pel desert amb peces en tons toffee i terra que simulen les formes àrides d’aquest entorn: vestits fluids de georgette amb estampat maxi de serp, blazers en teixits tornassolats que semblen animals con el camaleó i mini trenchs en teixits rústics com el canvas. Un viatge que arriba fins a Las Vegas, on els neons i llums de la ciutat inspiren a crear peces com a faldilles tub de pailletes amb accessoris a conjunt i total looks de capes amb mini shorts. El contrast del desert amb les grans ciutats conforma la col·lecció perfecta per a la pròxima  temporada de LOLA CASADEMUNT BY MAITE.

MOTEL ARIZONA Collection
LOLA CASADEMUNT BY MAITE  photo

LOLA CASADEMUNT -empresa líder en disseny, fabricació i comercialització de roba i accessoris per la dona- va néixer fa 40 anys de la mà de la Sra. Lola Casademunt. L’any 1981, la fundadora va començar creant a mà llaços, diademes i altres accessoris de pèl, amb un estil molt personal, al soterrani de la seva casa a Cardedeu (Barcelona).  

La seva il·lusió i ambició van fer que al cap de poc les seves peces ja es poguessin comprar en botigues pròximes. I en menys de dos anys, el seu gust pel detall, la seva elaboració artesanal i l’ús de materials d’alta qualitat va fer que LOLA CASADEMUNT es convertís en una empresa de referència nacional en complements de pèl. 

Al cap de poc, Maite Casademunt, filla de la Sra. Lola, es va sumar a l’equip sent molt jove un cop finalitzats els seus estudis de Disseny. Aviat, la seva incorporació va suposar un canvi de direcció en la companyia, enriquint-la amb la creació d’una línia de moda. El seu esperit inconformista i emprenedor juntament amb la seva capacitat de creació i passió per vestir a la dona amb un estil propi, va fer que la companyia es posicionés com una companyia de moda líder a Espanya.

 

Des de 2018, Maite Casademunt està al capdavant de la companyia com a presidenta i directora creativa. Aquest canvi generacional ha fet que s’hagin unit l’experiència d’un heritage de més de 40 anys, amb la il·lusió, la frescor i la visió més particular de Maite.

LOLA CASADEMUNT BY MAITE  avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: arantxavivar@lolacasademunt.com

TELÈFON: +34 607 744 658

WEB: lolacasademunt.com

Theme: olxxx by Jose delSol.