GUILLERMINA BAEZA

SANTA MONICA

FROM EDITION NUMBER 32

La sensació d’amplitud i llibertat que es respira en aquest paratge icònic de la costa californiana es plasma a la nostra col·lecció Santa Monica. Banyadors i biquinis ofereixen el màxim confort per surfejar les onades, recórrer els senders i unir-se al culte del benestar californià. L’explosió de colors sorbet com el llimona, taronges i el rosa vibrant transmeten l’aflorament d’alegria de viure d’aquest paratge únic. L’artesania que trobem a la Getty Villa en els Pacific Palisades ens guia a través de l’art grec romà i etrusc i es manifesta en micro estampats esquitxats de pigments daurats i velluts estampats.
La part més sofisticada, però no menys vibrant, es plasma en peces de bany que combinen licra i micro reixes en grisos sublims, marrons càlids, verds blavosos, violetes i magentes. Es complementen amb vestits elàstics amb retalls, jumpsuits que permeten tota la llibertat de moviment, tops curts, micro-shorts i faldilles. Tota una declaració a la Califòrnia pacifista i oberta de ment, amb vibracions positives i una alegria efervescent.

SANTA MONICA  Collection
GUILLERMINA BAEZA  photo

L’INICI
La dissenyadora Guillermina Baeza va néixer al protectorat espanyol de Marroc. Als anys 60 es trasllada a Barcelona i, en els anys 70, comença la seva carrera professional que, a poc a poc, la va portar als anys 80 a guanyar-se un espai destacat en el món del disseny del bany i la roba interior, desfilant a les principals passarel·les de moda europees.

ACTUALMENT MODA DE BANY ESPANYOLA
La seva continuada presència a les passarel·les ha creat un estil propi, que reforça la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: “El bany i la roba interior no són només complements. Avui tenen la mateixa importància que les peces exteriors.” 

El gran mèrit de Guillermina Baeza ha estat adaptar-se sempre a les necessitats del mercat, gràcies a la seva intuïció, cobrint els diferents segments segons estils, gustos i edats. 

Avui en dia és una figura prestigiosa i emblemàtica de la moda de bany espanyola que competeix amb les millors firmes europees. 

Actualment, al costat de la dissenyadora hi treballa la seva filla, Belén Larruy, que dirigeix l’equip creatiu i continua amb l’aventura que va començar fa més de 40 anys amb la mateixa il·lusió.

L’ESSÈNCIA
“La meva vida ha estat marcada per l’amor a l’harmonia, l’elegància, la creativitat i l’art.” “Sóc autodidacta; la meva escola ha estat el dia a dia en la feina.”

“La part més apassionant de la creació, de dissenyar col·leccions, és que cada temporada es trenca amb l’anterior i s’emprenen de nou.”

“M’agrada treballar en un ambient relaxat.”

GUILLERMINA BAEZA  avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: belenlarruy@guillerminabaeza.es

TELÈFON: +34 932 055 760

WEB: GUILLERMINABAEZA.ES

Theme: olxxx by Jose delSol.