ESCORPION

RE-CONNECTION

Re-connection és un viatge a través del temps i de l’espai, un fil que uneix el passat i el futur; un lloc on els camins es creuen, les connexions es produeixen i els sentiments es transformen en idees. És una experiència sensorial que envolta i connecta, un intercanvi d’inspiracions. 

El seu univers és el punt. Cada peça és una finestra cap al demà, on la moda es troba amb la tecnologia i la creativitat, donant vida a dissenys que són més que simples peces; són narratives visuals que anticipen el següent capítol de l’evolució d’Escorpion. 

S’interpreta la col·lecció d‘Escorpion FW24 com un viatge multicultural. Una reconnexió que inspira per donar forma i color al gènere de punt, el seu etern protagonista. Jacquards i estampats de flors pixelats s’integren amb la temàtica digital. Paleta de colors liliacis que aposta per la tendència future dusk ifusiona fils amables amb teixits nobles de llana, seda i viscosa. Bombers de mida gran, pantalons curts i tops retallats de pota de gall; dessuadores i vestits de punt combinats amb culots i pantalons  extrallargs que creen siluetes contemporànies. Tons neutres amb un toc verd matxa que criden a la sostenibilitat i ens acosten a la natura 

Per brillar en les nits hivernals barregem fils de llana amb lúrex en elegants maxivestits, que marquen les siluetes femenines i donen un toc sofisticat a moments especials. Aposta per la calidesa d’accessoris de punt que envolten amb elegància la dona de la pròxima temporada d’hivern. 

Per a Escorpion, la passarel·la 080 Barcelona implica el poder de transformar l’ordinari (de les seves col·leccions més comercials) en extraordinari (peces d’estudi avantguardistes). 

RE-CONNECTION Collection
ESCORPION photo

Fundada el 1929, la firma Escorpion és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i al heritage de les seves col·leccions. El jersei Escorpion ha passat de generació en generació, i avui en dia continua sent la peça de punt més indispensable de l’armari femení, una icona de moda eterna i versàtil. Des dels seus headquarters a Igualada i Barcelona, Escorpion defensa la moda i la sostenibilitat a través de processos responsables amb el medi ambient. 

 Al 2024, Jessica Raya pren el relleu de Carles Gràcia com a directora creativa de la firma. Defensant el llegat de la casa, aportarà a les seves col·leccions una visió més contemporània. 

 En l’actualitat, Escorpion comercialitza les seves peces en 900 establiments en més de 20 països. A Espanya, les seves col·leccions estan disponibles a botigues multimarca i  centres El Corte Inglés de tot el territori. 

Theme: olxxx by Jose delSol.