COMPTE SPAIN

Happy Ending

«I van viure feliços per sempre», o «Van ser feliços i van menjar  tots anissos»; són frases que tenim gravades en les nostres ments quan pensem en els finals de les històries que ens expliquen des de la infantesa. Des de petits ens habituem al fet de que bona part dels contes, llibres o pel·lícules tinguin una resolució bonica i reconfortant. Quina necessitat hi ha de fer patir a l’espectador amb finals tràgics? ⁠Al cap i a la fi, el món real ja és prou complicat, fins i tot cruel en molts moments. No tots els finals poden ser tan bonics com els imaginem; existeixen els finals tristos i infeliços i aquests, en la literatura i tradició oral, tenen una particularitat: ens posen cara a cara amb les realitats més amargues de la vida real. Sempre pensem en els finals feliços dels clàssics de Hollywood on el noi es queda amb la noia i «FI». No obstant això, existeix una dualitat entorn d’aquests «happy endings»; en algunes ocasions, aquest final feliç és la mort i en altres, el sexe. 

Happy Ending no parla dels típics finals feliços. A vegades, les últimes decisions també són tristes, encara que amb això s’aconsegueixi una evolució personal. Veiem aquesta col·lecció com una manera d’entendre un canvi, un alliberament d’allò prèviament establert i la creació d’una nova història per a trencar motlles i ser explícits. Happy Ending és la proposta per a 2024 de COMPTE SPAIN inspirada en aquests finals de contes i històries de l’imaginari popular. 

En aquest nou conte, COMPTE SPAIN ha dissenyat peces per transmetre l’emoció i la commoció que experimentem en presenciar un desenllaç satisfactori. Parlem de comprendre el que per a nosaltres seria un final i volem veure aquest final feliç com el clímax de la història, el moment de l’orgasme on la sensació de satisfacció arriba al seu punt més alt. 

Els finals feliços no sempre han de ser dolços i romàntics. Amb aquesta col·lecció COMPTE SPAIN s’atreveix a explorar els racons més íntims i sensuals dels nostres relats preferits per fer que, una vegada més, el públic es plantegi tot el que ens han explicat des de petits. 

Happy Ending Collection
COMPTE SPAIN photo

COMPTE SPAIN és una marca de moda espanyola de prêt-à-couture que acosta històries i crea moda a través d’elles. La marca crea les seves col·leccions basant-se en l’imaginari dels contes i tot el que es troba estrictament relacionat amb ells, aquest és el leitmotiv de la firma. Les històries es discuteixen des d’una altra perspectiva i es descontextualitzen, tot i que no directament sobre la idea principal de la història en si. 

COMPTE SPAIN crea les seves peces de manera artesanal i ètica. Les seves col·leccions es creen 100% a mà a Espanya. Per a COMPTE SPAIN la producció local és important, així com respectar el procés de creació i disseny i als artesans que treballen i col·laboren amb la marca per a aconseguir donar-li el valor que es mereix a les seves peces. La marca treballa càpsula a càpsula oferint creacions exclusives que fugen de la sobreproducció, donant una atenció exclusiva a les clientes, fent un seguiment de les seves idees i guiant-les per a crear la peça a mida per al seu cos i per als seus somnis. 

COMPTE SPAIN és una aposta clara per la moda d’autor, el slow fashion i la fabricació 100% local. Utilitza tècniques, materials i teixits de la més alta qualitat. COMPTE SPAIN produeix localment i de manera controlada per a evitar excessos d’estoc, reduir l’impacte ambiental i fomentar un consum ètic i responsable perquè estima la moda i respecta el planeta. 

COMPTE SPAIN avatar

Dissenyador:
SANTI MOZAS

www.comptespain.com

comptespainshow@gmail.com

Contacte comercial i de premsa:
comunicacion@comptespain.com 

Theme: olxxx by Jose delSol.