CHERRY MASSIA

EROS Y PSYCHE

FROM EDITION NUMBER 32

Prenent com a inspiració el mite grec homònim, Cherry Massia presenta una col·lecció que tracta la fusió entre l’ànima i l’amor, alhora que reflexiona sobre la idea que aquest no es troba fora, sinó dins de nosaltres mateixos. A través de la figura de Psique, qui s’embarca en el seu propi camí de l’heroi, es planteja una evolució que desenvolupa conceptes com la feminitat, la baixada a l’inframon i la connexió amb l’espiritualitat. S’entén aquest personatge com una heroïna per dret propi, on aquest poder de creació del seu destí està més relacionat amb un procés de conquesta interior que amb la guerra. Així, s’altera el concepte dels rols heroics i es permet construir una progressió metafòrica de la lluita de l’ànima en la seva cerca de l’amor per si mateixa i per la vida. Colors com el vermell cirera, el negre, el blanc trencat o el gris plata evoquen l’amor, el sacrifici, el poder de creació i de destrucció, la serenitat, la passió i l’harmonia entre el pla psíquic i l’univers material. 

Conflueixen així peces que juguen entre l’estructuració i la fluïdesa, amb elements inspirats en la cotilleria readaptats a una estètica funcional, detalls cut out que generen formes orgàniques i frunzits que s’adapten al cos i generen una silueta poderosa, sensual i etèria. 

D’aquesta manera i en conjunt, es planteja una progressió similar a l’evolució del camí de Psique, és a dir, a la lluita heroica de la ment en la seva cerca de l’amor per si mateixa i per la vida.

EROS Y PSYCHE Collection
CHERRY MASSIA photo

Cherry Massia reinterpreta els codis de l’alta costura, que combina amb una estètica underground i un potent missatge al darrere. 

Irene R. Massia (Sevilla, 1995) ha presentat les seves col·leccions a passarel·les i fires a Madrid i a París i, al llarg de la seva carrera, ha vestit nombroses personalitats del món de la música i de l’entreteniment, com ara Milena Smit, Nathy Peluso, Aitana, Blanca Suárez, Lola Índigo, Ana Torroja o Carolina Yuste.

Fusiona filosofia, mitologia i moda, i treballa sempre sobre la feminitat. A través de les seves peces, genera un diàleg entre les seves pròpies emocions i el món que l’envolta, mitjançant històries on la força, la dualitat i l’evolució sempre són presents.

CHERRY MASSIA avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@cherrymassia.com 

TELÈFON: + 34 635 90 86 05 

WEB: cherrymassia.com 

Theme: olxxx by Jose delSol.