BIELO_ OSCARLEON

The Travelers

FROM EDITION NUMBER 32

Partició sil·làbica: vi_at_jar  /  Etimologia: de viatge  /  Verb intransitiu: 

  • Fer viatge, anar de viatge. 
  • Ser transportada alguna cosa al punt de destinació. 

«Tothom està de viatge, recorrent la vida amb diferents punts de partida i aspirant a destins finals. El viatger és conscient que allò més important és el trajecte entre el punt de partida i el d’arribada. El més valuós són els records, els objectes que es recullen i les amistats i relacions que s’experimenten pel camí. Així que reserva un bitllet, fes la maleta, agafa un tren i llança’t a 

l’aventura per la naturalesa amb un estil de vida nòmada; a veure on et porta! Què t’endús de 

viatge i com penses arribar fins a la teva destinació?»

The Travelers  Collection
BIELO_ OSCARLEON photo

Josep Puig Romeu va connectar des de ben jove amb l’herència manufacturera de la seva família. Va fundar la seva pròpia marca, Bielo, on combina la seva estètica delicada i experimental amb l’experiència i els coneixements adquirits al llarg de la seva trajectòria dins l’empresa. El punt d’inflexió més significatiu va ser la connexió amb l’artesania japonesa. La fusió de les tècniques occidentals i orientals va donar lloc a materials sorprenents i excepcionals que caracteritzen la marca.  El resultat és modern i refinat, transformant i revolucionant els patrons tradicionals. Josep Puig Romeu i el seu equip experimenten de manera rigorosa amb tècniques de teixir innovadores que donen com a resultat estructures inusuals, transformant les seves idees en formes i volums. Cada col·lecció està marcada per combinacions de colors distintius i atrevits, sempre experimentant amb nous patrons, noves tècniques de punt i les millors matèries primeres. 

Un altre punt d’inflexió és la localització, reflecteix l’estètica de la marca; els seus colors i textures. En endinsar-te a Bielo, descobreixes una sensació de llibertat i mirada visionària; un sentiment enganyosament senzill, però amb un llarg recorregut i distingit potencial. Oscar Leon i Bielo, col·laboren creant una àmplia varietat d’accessoris, on regeixen un paper important, aportant fins a l’últim detall. 

BIELO_ OSCARLEON avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@bielo.cat  

TELÈFON: +34 609 330 664 (Josep) / +34 938 976 206 (Aleida)

WEB: bielo.cat 

Theme: olxxx by Jose delSol.