ALL THAT SHE LOVES

The Lighthouse

FROM EDITION NUMBER 32

Un far protector, un edifici solitari que treu el cap a l’horitzó, per sobre de les roques escarpades del Cap de Creus, marca la imatge de la nova col·lecció SS24 que Clara Esteve ha dissenyat per a ALL THAT SHE LOVES.

Reflexos de llum sobre una mar esvalotada i els tons pastel de l’alba. Les tardes humides, a vegades boiroses. La suau alegria del sol del migdia. Les nits plenes de constel·lacions infinites. Són postals de la Costa Brava, sempre amb l’essència d’una marca que construeix, entre pinedes i pedres desordenades, un ADN que fa olor de brea i de sal.

Una dona a l’empara. Pròxima, entusiasta, acollidora, vital. Lluminosa guardiana de la seva pròpia llum: el brillant far d’ALL THAT SHE LOVES.

The Lighthouse Collection
ALL THAT SHE LOVES photo

All That She Loves és el projecte de Clara Esteve, dissenyadora de moda especialitzada en swimwear & intimates. Formada a l’IDEP Barcelona, encara és una jove estudiant quan comença la seva trajectòria professional al TCN, firma a la qual pertany durant setze anys, fins que arriba a la direcció creativa de les col·leccions de la marca. L’any 2015, posa en marxa el Clara Esteve Studio a Calonge (Girona), en plena Costa Brava, com una declaració d’intencions: treballar amb col·laboradores i proveïdors propers, per connectar amb el teixit industrial de la zona i prioritzar la producció local. El Clara Esteve Studio neix com un estudi de disseny de bany i llenceria que crea col·leccions diferents per a marques i dissenyadors externs. L’any 2017, amb tota l’experiència acumulada, Esteve llança la seva marca pròpia: All That She Loves.

All That She Loves crea les seves col·leccions a partir del sector swimwear & intimates, que complementa amb altres peces per aconseguir que cada col·lecció tingui la seva pròpia atmosfera i pugui afinar una proposta d’estil completa. Un estil chic relaxat, que concedeix la màxima importància a les textures suaus i als acabats molt treballats, perquè les peces esdevinguin una vistosa carícia que ofereix confiança i poder.

Des de la primera col·lecció, Clara Esteve aposta per tècniques sorgides del tie-dye com un dels ADN de la marca. Per obtenir aquest efecte, les peces s’elaboren amb teixits d’alta qualitat merceritzats amb preparats per tintar-les posteriorment. Cada peça es manipula, es lliga i es doblega manualment, abans d’introduir-la dins els recipients de tintura, per aconseguir que cada peça tingui un aspecte especial, exclusiu i únic. Un cop tintades, les peces passen per un sofisticat procés de deslligats, acabat de costura i planxat.

El concepte de la marca parteix d’unir la tècnica i tecnologia d’avantguarda amb l’artesania i la producció local. ATSL és una marca responsable, que aposta pel made in local tant a la companyia de teixits i matèries com a totes les fases de producció i d’acabats de les col·leccions que fabriquen i acaben talles i professionals de Girona, el Maresme i Barcelona.

All That She Loves entén la moda com un procés de creació basat en el respecte, on cada mà que participa es mou amb el cor perquè estima el que fa. ATSL is about love and it’s all that she loves.

ALL THAT SHE LOVES avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: studio@claraesteve.com / hola@allthatsheloves.es

TELÈFON: +34 626 479 127

WEB: www.allthatsheloves.es

Agència de comunicació: Antipodes Comunicacion  

Nom: Evelyn Fernandez
Email: evelyn@antipodescomunicacion.com
Telèfon: + 34 618 877 417

Direcció showroom ATSL: C/Angel Guimerà, 2 17251 Calonge

Theme: olxxx by Jose delSol.