DOMINNICO

MAEMUKI

FROM EDITION NUMBER 32

La col·lecció «MAEMUKI SPRING 2024» ens transporta al següent nivell de la comunitat DOMINNICO. Les influències de la cultura japonesa i la inspiració en tribus urbanes com la Gyaru i les Sweet Lolitas serveixen a Domingo Rodríguez Lázaro, director creatiu de la marca, per tornar a abordar el seu univers creatiu des d’un punt de vista divers i lliure, en el qual diferents corrents, com l’«steam punk», el metavers, l’artesania i l’«upcycling» conviuen amb l’era digital, l’estètica kawaii i les tonalitats dolces pròpies de la marca. S’estableix un joc de poders, una combinació provocativa de l’estil naïf amb el dur, que recull peces emblemàtiques de l’anterior col·lecció i introdueix d’altres amb elements propis de la llenceria clàssica, com els frunzits, els volants, els llaços i les cintes, que conviuen amb elements de la temàtica BDSM com els arnesos, el vinil, les sivelles en forma de cor i aplicacions i fornitures metàl·liques. Els materials principals de la proposta són el texà, el cuir i el pèl reciclats, a més de les malles. Pel que fa al colorit, DOMINNICO aposta pels tons «milky», el blanc i el plata.

MAEMUKI Collection
DOMINNICO photo

DOMINNICO és una marca de «prêt-à-porter» «genderless» que va fundar el 2016 a Barcelona el seu director creatiu, Domingo Rodríguez Lázaro (Alacant, 1994). La firma, que treballa sota la premissa de l’slow fashion, es caracteritza per la meticulositat en el patronatge, la recerca en nous teixits i materials, la sostenibilitat en els processos i la visió futurista de la moda, en la qual els valors de la inclusió i la llibertat són el fil conductor de totes les seves col·leccions. 

La primera col·lecció de DOMINNICO, titulada «UNUSUAL DICHOTOMY», es va presentar a Budapest, dins l’European Fashion Union. L’any següent, la marca va presentar la col·lecció «REVOLUTION & DECADENCE», dins del marc de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Tan sols un any després i gràcies a l’èxit de la col·lecció NEIL Fall 19/20, el juliol del 2019, de nou a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, DOMINNICO va presentar «HARAJUKU KIDS Spring 2020» i s’alça amb el premi Mercedes-Benz Fashion Talent, una proposta que també presenta a l’MBFW Tbilissi, a Geòrgia. El 2019, DOMINNICO crea una col·lecció en exclusiva al costat de la cantant Rosalía per a EMQ Tour. El gener del 2020, va presentar «Idolatria» a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid i es va unir als dissenyadors consagrats de la plataforma més rellevant de moda del país. El setembre del mateix any, DOMINNICO va presentar UHURA a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid i, l’octubre, va quedar finalista al prestigiós premi WHO’S ON NEXT de Vogue España. L’abril del 2021, la marca va presentar «OMEGA Fall 2021/22» dins del programa OFF de la Mercedes Benz Fashion Week Madrid. El setembre, va presentar, de manera independent i a través dels canals digitals de la marca, la col·lecció «EXTRA LIFE Spring 2022» i, l’octubre, DOMINNICO es va alçar amb el premi WHO’S ON NEXT de Vogue España, que li va permetre formar part de la generació WON de la revista de moda. «LOVERCROSS FALL 22/23» es va presentar el març del 2022 a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. L’octubre del 2022, DOMINNICO va presentar «NENNE Spring 23» a la plataforma 080 Barcelona Fashion, amb la qual va revolucionar les xarxes, va conquistar les celebritats i va aconseguir posicionar-se com una de les millors marques espanyoles a nivell internacional: va vestir Rita Ora i Mia Khalifa, i va formar part de la gira «Renaissance World Tour» de Beyoncé. El maig del 2023, DOMINNICO va presentar la seva última col·lecció, un altre cop a la plataforma 080 Barcelona Fashion: «DILDOM Fall 23». Lady Gaga, Beyoncé, Rosalía i Dua Lipa són algunes de les celebritats que han lluït «looks» de DOMINNICO i han elevat la marca a l’escena internacional.

DOMINNICO avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

Web: www.dominnico.com

Mail: info@dominnico.com

Youtube: @dominnicobarcelona7165

Contacte comercial i de premsa/comunicació:

Clara Courel
Mail: comunicacion@claracourel.com

Theme: olxxx by Jose delSol.