THE ARTELIER

CUANDO LA NOCHE VUELVE

FROM EDITION NUMBER 32

“La nostra col·lecció es nodreix de l’última presentació a la 080 Barcelona, on el temps va ser el fil conductor. No obstant això, anem més enllà en imaginar una nova era. En l’etern cicle del temps, quan la nit arriba al seu fi i l’últim sospir s’esvaeix, s’obre un parèntesi del NO-RES, un instant de buit on el món sembla aturar-se. Tanmateix, en aquest moment de quietud, tot torna a néixer. La nit es converteix en una nova oportunitat, una nova era emergeix davant nostre”.

CUANDO LA NOCHE VUELVE Collection
THE ARTELIER photo

The Artelier, amb seu a Barcelona i fundada per Alba Ayza el 2020, és una marca que celebra la moda com una expressió personal carregada de significat. Les seves col·leccions giren al voltant d’estampats únics, cadascun amb la seva pròpia història per explicar. La roba de The Artelier és una declaració d’estil sense gènere, dissenyada per adaptar-se a la vida quotidiana i a ocasions especials. Compromesa amb la sostenibilitat, la marca prioritza l’ús de teles ecològiques i sostenibles.

Cada estampat es crea amb tintes certificades OEKO-TEX a base d’aigua, i tota la producció es realitza artesanalment a Barcelona. Aquesta atenció als detalls assegura l’autenticitat i la qualitat de cada peça.

The Artelier entén la importància de sentir-se còmode i segur amb el que es porta posat, permetent a cada individu expressar la seva identitat i singularitat amb confiança. Explora The Artelier i descobreix la història rere cada peça. Celebra la singularitat en cada fil i tela que creem.

THE ARTELIER avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@theartelier.es / theartelier.es@gmail.com / albaayzaruiz@gmail.com  

TELÈFON: +34 622 061 524

WEB: theartelier.es 

Agència de comunicació: Blend showroom
Theme: olxxx by Jose delSol.