SYNDICAL CHAMBER

WHO THE FUCK GIVES A SHIT

FROM EDITION NUMBER 32

Resum de looks descriptius de diferents arquetips socials. Tots passen per un filtre de reinterpretació de volum i fornitures. Peces d’alta costura amb estructures envoltants i codis diversos, des de sastreria divertida, fins a roba de treball sofisticada. Contraposa utopies zero sostenibles, com ara l’american dream i la dictadura repressiva de Korea del Nord. També relativitza la necessitat de buscar el què és nou, ja què a les dues setmanes qualsevol nou producte pot ser rebutjat en un taller de Hong Kong. En defensa de la contradicció i del dret a equivocar-se, podríem estar parlant d’una feina excepcional. 

Però, a qui importa?

WHO THE FUCK GIVES A SHIT Collection
SYNDICAL CHAMBER photo

Leo, 28 anys. Entre allò políticament correcte i la irreverència. Havent construït una experiència dins de la indústria dissenyant per a Desigual, Vetements i Inditex i comprenent la complexitat del treball per compte aliè, Sergio Castaño-Peña va començar a pensar en fundar el projecte Syndical Chamber. En aquest projecte, s’entrellacen  conceptes que van des del surrealisme aplicat a peces de vestir fins a la reivindicació de “l’alta costura”, en peces úniques per encàrrec, elaborades una a una en el seu estudi.

La queixa, la ironia i altres matisos de l’humor són molt presents en una marca que s’apropia del nom de la caduca Chambre Syndicale de l’alta costura. Vol replantejar la moda tal com ho faria una nova generació que no està disposada a seguir convencionalismes.

SYNDICAL CHAMBER avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@syndicalchamber.com

TELÈFON: +34 689 058 306

WEB: syndicalchamber.com 

Theme: olxxx by Jose delSol.