LEBOR GABALA

AMANECERES Y PUESTAS DE SOL

FROM EDITION NUMBER 32

Lebor Gabala presenta per al pròxim PE24 la col·lecció Mai Tai, una proposta que barreja l’elegància atemporal que caracteritza la signatura amb el vibrant esperit del còctel exòtic en peces que realcen la bellesa natural.

Els colors topo, sorres i grisos al costat de colors vibrants capturen l’essència del Mai Tai en teixits de seda crinkle i vellut burnout amb estampats florals representats en peces que anuncien un estiu inoblidable. Matèries prèmium, acabats d’alta qualitat i els detalls són senyals d’identitat de Lebor Gabala. Aquesta col·lecció no és una excepció.

Tops, faldilles i vestits en punt jersei ajustats al cos amb drapejats i volums més sofisticats que afegeixen un toc especial. Així com jerseis de punt amb efecte metal·litzat com una segona pell. Sense oblidar-se dels bàsics infal·libles, Lebor Gabala ha creat una línia 100% cotó amb diferents acabats als jerseis i tops que acaben d’arrodonir la col·lecció i demanen una posta de sol. Ja sigui perquè estàs planejant unes vacances a una illa paradisíaca o perquè et vingui de gust afegir un toc sofisticat al teu armari, la col·lecció Mai Tai PE24 és la barreja perfecta d’estil, elegància i atreviment per al pròxim estiu.

AMANECERES Y PUESTAS DE SOL Collection
LEBOR GABALA photo

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

LEBOR GABALA avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@leborgabala.com

TELÈFON: +34 934 234 374

WEB: leborgabala.com

 

Contacte comercial:

Nom: Aída Gascón
Email: aida@leborgabala.com

 

Contacte xarxes:

Nom: Nuria Muñoz
Email: nuria@leborgabala.com

Nom: Raquel Rabadán
Email: raquel@raquelrabadan.com

 

Contacte de premsa/comunicación: Finally Press

Nom: Charo Martín
Email: cmartin@finallypress.com
Telèfon: +34 915 215 028

Theme: olxxx by Jose delSol.