31th Edidion from maig 5 / 2023

FREE FORM STYLE

31th Edidion from maig 5 / 2023

FREE FORM STYLE és la marca espanyola pionera a dissenyar moda adaptada a diferents discapacitats. Apostem per la comoditat sense renunciar a l’elegància. Comptem amb un estil propi sempre atent a les últimes tendències. Perquè tenir una discapacitat no significa no poder anar a la moda. I perquè una samarreta pot marcar la diferència: pot despertar un somriure, pot fer-te sentir integrat, a gust en la teva pròpia pell.

Les seves fundadores són: Marina Vergés, periodista i estilista amb més de 25 anys d’experiència en moda, treballa per diferents capçaleres del país i és professora de moda masculina. Carolina Asensio, informàtica amb més de 20 anys en gestió d’empresa i una llarga experiència amb persones amb discapacitat.

JUST A PERFECT DAY

COLLECTION

La col·lecció segueix els principis de la sastreria anglesa juntament amb la influència dels moviments punk i new romantic per crear una moda de disseny sense barreres. Les peces funcionals i còmodes serveixen per vestir la diversitat. Serveixen també per normalitzar una situació de diversitat física, amb dificultats al vestir i amb diferents mobilitats. Hem creat moda sense perdre l'essència de la marca, que no és altra que dignificar tota mena de cossos.

Theme: olxxx by Jose delSol.