080 REBORN

FROM EDITION NUMBER 32

080 REBORN photo

Sota el nom de 080 Reborn, es vol donar visibilitat i promoure la reutilització i el reciclatge en l’àmbit de la moda. Si el primer 080 Reborn va impactar amb una col·lecció creada amb roba 100% recuperada de botigues de segona mà i plantes de classificació de residus, en aquesta edició es reinventa tant en contingut com en format sota els pilars del reciclatge i upcycling.

080 Reborn va més enllà de la presentació física proposant un concepte innovador que integra moda, sostenibilitat i innovació tecnològica.

080 Reborn presentarà una col·lecció, basada en el denim, creada i conceptualitzada pels estilistes Fermin & Gilles, amb peces i teixits procedents de gestors de residus i establiments de segona mà com Bogo Vintage, Humana i Casa Gralla, i les entitats Fundació Formació i Treball i Solidança. Més enllà de la presentació física del 080 Reborn, el públic visitant podrà gaudir d’una experiència immersiva digital de la mà d’Andrei Warren, director creatiu de Misato Kindness, a l’Open Area, al llarg dels quatre dies del 080 Barcelona Fashion.

080 Reborn està impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC); l’espai d’innovació de Girbau LAB i la marca de sabatilles esportives veganes Vegtus. L’acció també s’emmarca en el Pacte per la Moda Circular que promou un acord voluntari per transformar el sector tèxtil cap a un model circular: incrementant la durabilitat dels productes i el percentatge de material reutilitzat incorporat als teixits; reduint i eliminant l’ús de materials nocius; augmentant la reutilització amb la implementació de nous models de negoci i implementant estratègies de producció més netes i eficients.

080 REBORN avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

DIRECCIÓ I COORDINACIÓ:
info@080barcelonafashion.cat

Theme: olxxx by Jose delSol.