31th Edidion from maig 3 / 2023

TXELL MIRAS

31th Edidion from maig 3 / 2023

Marca pròpia des del 2004.

Ha treballat per a la línia femenina de Neil Barrett del 2003 al 2016.

2016: Premi a la Millor Col·lecció de 080 Barcelona Fashion.

2010: On/Off de la London Fashion Week.

2009: Nominada a la London International Creative Competition.

2007: Finalista dels Mango Fashion Awards “El Botó” i finalista de Gen Art New York Fashion Awards. Inclosa en el llibre European Young Fashion Designers (Ed. Daab).

2006: Premi “Barcelona és moda” al Millor Professional del Sector.

2005: Premi Lancôme com a Millor Dissenyador Jove de l’any de la Passarel·la Gaudí. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.

Distòpia

COLLECTION

Davant l’evolució del clima i les variacions meteorològiques cada cop més extremes, el proper hivern apostem per una presentació on només mostrarem peces exteriors d’abric per cobrir el cos nu. Deixant de banda els conjunts habituals i els looks de diverses peces superposades, passem a mostrar només peces úniques que, partint del concepte manta, cobreixen la totalitat del cos de les inclemències externes.

Amb algunes de les obres de Joseph Beuys com a font d’inspiració, la roba esdevé una protecció vers un entorn hostil. Proposem abrics amb teixits de llana gruixuda que semblen mantes gairebé rústiques de quadres, borreguillo o amb la combinació de diversos teixits i textures.

Amb tot això, reivindiquem la intuïció per poder improvisar davant la incertesa climàtica i també proposem el concepte de la reutilització vers la separació estanca de les temporades.

Theme: olxxx by Jose delSol.