SITA MURT

100 años tejiendo el futuro

Allò que va començar com un somni, s’ha convertit en una passió. Sita Murt torna a les passarel·les per rendir homenatge a una trajectòria centenària, on el punt i la seva versatilitat han teixit un univers il·limitat que va més enllà de la moda. 

100 anys teixint el futur és l’herència d’una trajectòria que s’ha forjat des de l’experimentació i la creativitat. Una col·lecció que, en essència, representa l’ADN de la marca i la unió entre el saber fer ancestral de la firma i les noves tecnologies. 

Es tracta d’una col·lecció amb personalitat, on el color cru i el negre conviuen amb neutres femenins i amb matisos com el verd eucaliptus i els colors mantega o mel. Una paleta de colors que defineix l’essència de Sita Murt i que tant la representa. 

Com no podia ser d’una altra manera, el punt es converteix en el centre d’aquesta col·lecció, on la barreja de fils i textures dona lloc a peces d’alta qualitat, gràcies a l’aplicació de les millors llanes moher i bebè d’alpaca, que contrasten amb fils de viscosa raïm i alumini, i amb poliamides gairebé transparents. 

Aquesta riquesa visual es materialitza en la combinació de matèries, aconseguint peces molt elaborades i especials, teixides en intàrsia i jugant amb transparències o amb tècniques com el flechage per aconseguir un punt irisat. 

100 años tejiendo el futuro Collection
SITA MURT photo

100 anys de sita murt/

Diuen que les millors històries comencen sempre amb un somni. El nostre va començar el 1924, quan les ganes d’innovació i creativitat d’un talent pioner, Sita Murt, van establir les bases d’una vocació: portar més enllà la moda en punt.

Sita Murt és el nom d’aquesta passió i també de la dona que va demostrar tot el potencial creatiu del punt. Experimentant, creant i innovant, va aconseguir portar-lo a les grans passarel·les. Aquest somni continua viu i s’ha transformat amb nosaltres.

La passió per la tècnica del punt és l’ànima d’aquesta marca pionera en el sector tèxtil que cent anys després continua experimentant en aquest gènere i el seu llegat. Un llegat forjat des de la visió d’aquesta dona avantguardista, que avui dia segueix en la seva màxima esplendor amb el disseny d’Anna Porta i Raquel Cardona, fidels a l’essència de la marca i amb la mirada posada en el futur.

Sita Murt entra en una nova era on artesania i tecnologia troben l’equilibri en col·leccions on l’essència de la marca es manté viva en cadascuna de les peces.

El punt és per a Sita Murt un univers il·limitat que va més enllà de la moda. Per això, som Knitversality, una nova manera de veure, entendre i crear amb el punt. Una forma en la qual els nostres somnis es queden plasmats sempre en punt.

SITA MURT avatar

Dissenyadores:
Raquel Cardona i Anna Porta

www.sitamurt.com
comercial@sitamurt.com

Contacte comercial:
comercial@sitamurt.com
export@sitamurt.com

Contacte de premsa:  
vir@virbri.com

Theme: olxxx by Jose delSol.