SIMORRA

The art of Braiding

The art of Braiding està inspirat en la connexió de totes aquelles dones que trenaven les seves històries en comunitat, com a símbol de força, valentia i unió, apostant per una vida col·lectiva allunyada de l’individualisme. La col·lecció reivindica l’acte de trenar, un acte mil·lenari de concentració i meditació, i esbossa, d’alguna manera, el que podrien arribar a ser els processos de col·laboració del demà. 

A SIMORRA, el teixit és el punt de partida de les seves peces i el llenç sobre el qual creen els seus dissenys. Entenen el teixit com un element capaç de transmetre emocions i explicar històries de valor. 

The art of Braiding Collection
SIMORRA photo

SIMORRA centra les seves propostes en l’arquitectura de materials i formes com a base d’un disseny funcional d’alt valor creatiu. És el fruit del desig d’empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d’un alt component estètic.

El disseny de la marca es defineix no sols en la forma en què beu de l’origen, base de la seva inspiració, sinó en la manera de reformular-lo incessantment fins a generar una percepció de novetat que haurà d’emocionar a qui el gaudeix.

L’equip de dissenyadores SIMORRA concep per tant el disseny d’avantguarda com un vehicle d’expressió i llibertat creativa a través del joc amb materials: “Ens mou el desig d’empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d’un alt component estètic i ens defineix la forma en la qual bevem sempre de l’origen, reformulant-lo constantment per a continuar generant novetat i continuar emocionant amb les nostres propostes”

Aquesta filosofia té per descomptat un reflex en els matisos i propostes de cadascuna de les col·leccions i en la forma en què interpel·la a una societat transgeneracional unida per un mateix propòsit, on l’edat no és un factor discriminatori: “Apostem per l’equilibri i la col·laboració transgeneracional com a clau de futur per a una societat molt més sàvia inclusiva i avançada, de la mateixa manera que aprenem de les tècniques passades i les unim a les noves tecnologies per a crear els nostres dissenys i teixits”.

Theme: olxxx by Jose delSol.