31th Edidion from maig 2 / 2023

SIMORRA

31th Edidion from maig 2 / 2023

SIMORRA centra les seves propostes en l'arquitectura de materials i formes com a base d'un disseny funcional d'alt valor creatiu. És el fruit del desig d'empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d'un alt component estètic.

El disseny de la marca es defineix no sols en la forma en què beu de l'origen, base de la seva inspiració, sinó en la manera de reformular-lo incessantment fins a generar una percepció de novetat que haurà d'emocionar a qui el gaudeix.

L'equip de dissenyadores SIMORRA concep, per tant, el disseny d'avantguarda com un vehicle d'expressió i llibertat creativa a través del joc amb materials: “Ens mou el desig d'empènyer els límits de la forma per a crear coses útils d'un alt component estètic i ens defineix la forma en la qual bevem sempre de l'origen, reformulant-lo constantment per a continuar generant novetat i continuar emocionant amb les nostres propostes”

Aquesta filosofia té per descomptat un reflex en els matisos i propostes de cadascuna de les col·leccions i en la forma en què interpel·la a una societat transgeneracional unida per un mateix propòsit, on l'edat no és un factor discriminatori: “Apostem per l'equilibri i la col·laboració transgeneracional com a clau de futur per a una societat molt més sàvia inclusiva i avançada, de la mateixa manera que aprenem de les tècniques passades i les unim a les noves tecnologies per a crear els nostres dissenys i teixits”.

IN-TOUCH

COLLECTION

Col·lecció – IN-TOUCH és la col·lecció que SIMORRA presenta per a SS23. Ens convida a connectar, a través de les mans, amb els paisatges tàctils dels nostres records Explorar amb els nostres sentits ens apropa a la realitat de les coses, ens obre a una altra manera de mirar i d’entendre el món. Mitjançant el tacte, ens endinsem en un univers de creixement i construcció de relacions, que ens permeten sentir que estem units per quelcom més gran que les xarxes digitals. Tocar és recordar, és rememorar les mans que tantes vegades ens van acariciar, que tantes vegades ens van bressolar, que tantes vegades ens van cuidar i que algun dia rebran tot l’afecte que ens van donar, per tancar el cercle. El tacte uneix el present i el passat en un mateix instant, junts al racó més íntim de l’ésser.

Tocar és tornar a casa, a la llar i a la memòria. IN-TOUCH és la col·lecció que SIMORRA presenta per a SS23. IN-TOUCH ens convida a connectar, a través de les mans, amb els paisatges tàctils dels nostres records. Aquesta proposta entén les teles com un espai de diàleg on dibuixar històries de vida, posar en valor les relacions transgeneracionals, la rellevància d’allò quotidià i la bellesa en les coses més senzilles.

Cotons brodats com a reminiscències d’estovalles assecant-se al sol bressolades per la brisa, peces totalment fabricades amb artesanies de macramé per a vestits o en aplicacions que es combinen amb altres materials. Tweeds de colors frescos i textures càlides que ens transporten a les riques tapisseries utilitzades a les peces de mobiliari de les cases de pagès per a l’estiu. Jacquards que dibuixen en relleu línies que s’entrecreuen i recorden els blancs cobrellits estivals amb què ens tapem quan arriba la matinada. Guipurs geomètrics que imiten les rajoles hidràuliques de les terrasses i els patis protegits de la calor. Capítols de vida que ens parlen de qui som i ens acosten més a les persones amb qui creixem despreocupats sota la seva atenta mirada.

Theme: olxxx by Jose delSol.