31th Edidion from maig 5 / 2023

PAOLO LEDUC

31th Edidion from maig 5 / 2023

Des de la infància fins l’adolescència, Paolo sempre va pintar grafits a les parets, trens, trossos de fusta, els pupitres de l'escola i la roba. Paolo va crear els seus propis marcs, va esculpir i va alimentar la seva creativitat amb tot allò relacionat amb l’art: el teatre, el cinema, la natura...

Mentre Paolo es trobava a ell mateix, va decidir matricular-se a la universitat per iniciar un curs que li permetés conèixer les diferents disciplines i àrees del món del disseny. Aleshores, la moda va irrompre a la seva vida. Es va enamorar de la llibertat de creació i va saltar al buit, sense saber ni com funcionava una màquina de cosir.

“Je n’arrive pas à m’exprimer, je n’ai pas les mots pour m’exprimer clairement, parfois ça ne sort pas comme je veux. Quand je crée, c’est un tout autre monde”

GAMBLER TAILOR

COLLECTION

Paolo Leduc, entre la llum i la foscor, les seves obres cosides o pintades són el reflex de la seva persona.

La sastreria com a pilar de la marca i punt de partida per a crear, distorsionant les siluetes humanes i les formes clàssiques de la sastreria, amb deconstrucció de peces, l'ús d'estampació digital amb la tècnica del “trompe l’oeil” i manipulació de teixits.

La marca s'inspira en els orígens del dissenyador. D'una banda, les seves arrels espanyoles on es nodreix de l'essència més barroca i d'excés. D'altra banda, les arrels franceses on recull aquest costat més clàssic i treball artesanal.

Venint del món del graffiti, s'inspira en el món de la nit amb tocs de la cultura PUNK rock i el cinema.

“Les fruits tombent quand ils sont murs “

Theme: olxxx by Jose delSol.