OUTSIDERS DIVISION

EXTRAORDINARIO

FROM EDITION NUMBER 32

Diuen que l´obra reflecteix el caràcter de l’autor. En aquest nou episodi d’Outsiders Division titulat Extraordinario s’observen les manies i obsessions del seu director creatiu David Méndez Alonso desplegades a 36 looks.

Aquesta col·lecció està esbossada, una vegada més, treballant amb elements oposats i combinant-los per formar una barreja constant de conflictes i estètiques que harmonitzen entre si. Amb la llibertat i gaudi quasi naïf que caracteritza Outsiders Division, els dissenys de David per a Extraordinario estan plens de referències de la cultura popular, l’underground i l’art contemporani (entre molts altres). Una sèrie de peces que reforcen el seu estil característic “Preppy-punk” en una col·lecció que es revela com una celebració d’aquell avi que encara no ha crescut, reforçant de nou la seva obsessió pel contradictori. Entre les peces d’aquesta col·lecció podem observar faldilles de tul, jerseis i càrdigans clàssics, una bossa feta en ceràmica i una llarga llista de colors que conformen una paleta gairebé infinita. Allò extraordinari i allò inusual segueixen sent les bases sobre les quals Outsiders Division treballa per crear peces en què tots els inadaptats es puguin veure reflectits. 

La nostra imaginació és EXTRAORDINARIO.

EXTRAORDINARIO Collection
OUTSIDERS DIVISION photo

Outsiders Division és una firma de roba independent creada per David Méndez Alonso el 2012 que dissenya roba per a tots els adults que encara no han crescut. Des del nostre estudi de Barcelona celebrem la imaginació i l’art usant les emocions com a ferramenta per crear col·leccions que inclouen una llarga llista de productes i accessoris.

DAVID MÉNDEZ ALONSO

David Méndez Alonso és un artista multidisciplinari i dissenyador de moda nascut a Galícia amb una especial sensibilitat i estètica cap al color. Transgressor de la realitat i les emocions i, sota el lema “la bellesa de l’error”, l’obra de David ens acosta a mons de fantasssiaia onírica on deixa anar la seva particular imaginació en projectes on dissenya, dibuixa, esculpeix, instal·la, recrea , pinta i juga sense por o límits.

Autodefinit com ‘Outsider’ el 2012, decideix crear la seva pròpia marca ‘Outsiders Division’ amb què presenta diverses col·leccions cada any que inclouen desfilades, campanyes i una llarga llista de productes, roba i complements. Ha treballat per a marques com Adidas, Samsung, Converse, Nike, H&M, Levi’s, Pull&Bear i Reebok desenvolupant i dissenyant projectes per a cadascuna. La seva carrera també inclou exposicions a Londres, Barcelona, Dubai, Beijing, Nova York, Berlín, Madrid, Monterrey i París.

OUTSIDERS DIVISION avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@outsidersdivision.com

TELÈFON: +34 623148984

WEB: www.outsidersdivision.com

Theme: olxxx by Jose delSol.