ONE REAL WORLD

FROM EDITION NUMBER 32

ONE REAL WORLD photo

Barcelona acollirà una experiència immersiva única que combina videoinstal·lacions 3D, sistemes de so, esquemes de llums i estructures artístiques contemporànies. Aquesta exposició submergeix els visitants en un viatge profund a través de la intersecció de la moda, l’art, la innovació i la inclusió, destacant estructures i instal·lacions artístiques que complementen i elevan la narrativa. L’objectiu és subratllar l’evolució conscient i responsable del món de la moda, oferint una perspectiva fresca i d’avantguarda sobre la relació entre aquestes disciplines.

JNORIG ofereix una perspectiva encara més innovadora de la moda, submergint-se en dimensions que destaquen disciplines digitals i tecnològiques. Ara, la marca està més compromesa a desafiar les normes establertes en el món de la moda, projectant-se cap al futur sense perdre la seva estètica sofisticada, clàssica i al mateix temps, d’avantguarda. En aquesta exposició, Javier Girón presenta una col·lecció càpsula inspirada en l’alteració de la realitat, entesa com una interacció mutable entre humanitat i tecnologia, delineant la nostra interpretació del món en aquesta era digital. En una època d’incertesa, on el context i els esdeveniments ens exigeixen adaptació constant, la marca proposa un moment de reflexió sobre el món que habitem i aquell en què desitjaríem existir.

Paral·lelament, Velásquez porta l’espectador a un viatge introspectiu amb ‘Metempsychosis’. Abordant temes d’identitat, lluita i transformació a través de tres etapes simbòliques i amb referència a l’artista Francis Bacon, trobem diferents instal·lacions artístiques on es presenta la nova col·lecció càpsula de la marca. Utilitzant diferents perspectives sobre l’autoexpressió tant del gènere com de l’individu, la marca funciona com a eina i plataforma per aixecar les veus de la comunitat LGBTQI+, al mateix temps que proposa metodologies de creació circular i responsable dins de la moda, fent-nos qüestionar i analitzar els nostres confins i percepcions de la metafísica en ambdós arguments i plantejant un canvi en les narratives convencionals.

Studio 1o, acollint aquestes dues potents narratives, convida al públic a una exploració profunda sobre el valor de la moda en el context contemporani. No és només una exposició, sinó un diàleg visual i emocional sobre com la moda pot ser una eina d’expressió, transformació i canvi social.

ONE REAL WORLD avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

Javier Girón

Mateo Velásquez

Theme: olxxx by Jose delSol.