MARTIN ACROSS

Ring Ring Rag‑Time

Aquesta col·lecció explora diversos moments en el temps des de diverses perspectives, examinant esdeveniments d’actualitat mundial a través de la lent de les accions humanes quotidianes. Inspirant-se en “Ring Ring Rag-Time” de Raphael Ortíz Montañez, des d’un enfocament que captura moments congelats amb impressions fragmentàries repetitives, creant una experiència catàrtica. 

L’essència, del concepte aprofundeix en la naturalesa atemporal des d’un punt de nombroses perspectives, molt semblant a la naturalesa infinita de π. Celebra l’art de transformar l’ordinari, emprenent un viatge de desconstrucció i creació. L’impacte de la superpoblació sobrepoblació serveix com a influència addicional, retratant un estudi de rostres diversos en espais abarrotats. 

Arrelada en la complexitat de l’existència moderna, la col·lecció presenta colors tènues, tèxtils sostenibles, vestits de seda i una juxtaposició transparent d’estampats. Adoptant un esperit de disseny pràctic, però decidit, presenta peces utilitàries amb precisió tècnica, butxaques funcionals, vores sense acabar i una construcció meticulosa. Aquesta combinació de funcionalitat coexisteix amb un aspecte vibrant i il·luminat pel sol, transmetent una sensació d’alegria i propòsit en la narrativa. 

Més enllà de les aparences, la col·lecció anima als observadors a explorar un viatge narratiu, descobrint la subtil bellesa dels fragments. Encarna el potencial sense explotar dins de cada individu, revelat a través d’una combinació d’expressió artística i disseny decidit. 

Ring Ring Rag‑Time Collection
MARTIN ACROSS photo

a·cross | əˈkrôs, əˈkräs | 

preposició 

1 d’un costat a l’altre 

2 expressar posició o orientació en relació amb 

Situat  entre  els records de la infantesa, els paisatges andins de l’Equador, l’aire salat de les costes d’Espanya i els colors canviants que es troben al moment just abans d’adormir-se, s’hi troba a Martin Across. Un viatge d’exploració constant, una col·lecció d’objectes i textures que resideix a la frontera entre l’eteri i el tecnològic. 

Els seus dissenys inspirats en els sediments, capes i minerals estan pensats per a companys de viatge, exploradors d’una consciència superior. Curiosos viatgers moguts pel color i la transformació. 

Cada peça està feta a mà de manera exquisida a l’Equador amb materials locals, conciliant la relació amb el nostre planeta, amb com produïm i consumim roba moderna. 

Theme: olxxx by Jose delSol.