LOLA CASADEMUNT BY MAITE

MANIFESTO 080 TRENDY POP

Els colors més vius i els estampats cridaners, propis del moviment artístic «art pop» que va començar als anys  seixanta, troben el seu moment de nou a les noves propostes de LOLA CASADEMUNT BY MAITE per a la temporada tardor-hivern 2024-2025. I és que el binomi art i moda és sempre un plus quan interaccionen i es retroalimenten. Així, aquesta nova col·lecció és una expressió artística d’un art pop portat a l’imaginari de LOLA CASADEMUNT BY MAITE on l’estampat estrella de la firma, l’animal print, es tenyeix de color vermell per completar una paleta de colors molt viva com el blau klein , vermell, verd i groc. Tots ells donant vida i combinats amb bases en negre, i en materials com a prisats, encoixinats, jacquards, tafetans, etc. per conformar una proposta original i vital. 

MANIFESTO 080 
TRENDY POP  Collection
LOLA CASADEMUNT BY MAITE photo

LOLA CASADEMUNT, empresa líder en disseny, fabricació i comercialització de roba i accessoris per la dona, va néixer fa 40 anys de la mà de la Sra. Lola Casademunt. L’any 1981, la fundadora va començar creant a mà llaços, diademes i altres accessoris de pèl, amb un estil molt personal, al soterrani de la seva casa a Cardedeu (Barcelona).  

La seva il·lusió i ambició van fer que al cap de poc les seves peces ja es poguessin comprar en botigues pròximes. I en menys de dos anys, el seu gust pel detall, la seva elaboració artesanal i l’ús de materials d’alta qualitat va fer que LOLA CASADEMUNT es convertís en una empresa de referència nacional en complements de pèl.  

Al cap de poc, Maite Casademunt, filla de la Sra. Lola, es va sumar a l’equip sent molt jove un cop finalitzats els seus estudis de Disseny. 

Aviat, la seva incorporació va suposar un canvi de direcció en la companyia, enriquint-la amb la creació d’una línia de moda. El seu esperit inconformista i emprenedor juntament amb la seva capacitat de creació i passió per vestir a la dona amb un estil propi, va fer que la companyia es posicionés com una companyia de moda líder a Espanya. 

Des de 2018, Maite Casademunt està al capdavant de la companyia com a presidenta i directora creativa. Aquest canvi generacional ha fet que s’hagin unit l’experiència d’un heritage de més de 40 anys, amb la il·lusió, la frescor i la visió més particular de Maite. 

En l’actualitat 

LOLA CASADEMUNT és una empresa pionera de moda que compta amb la línia de roba i complements homònima “LOLA CASADEMUNT” i la línia prèmium, “LOLA CASADEMUNT BY MAITE”. Ambdues línies es renoven cada temporada oferint un total de quatre col·leccions anuals, seguint les tendències que marca el mercat, però sempre reinventades amb el segell singular de la marca. 

Theme: olxxx by Jose delSol.