31th Edidion from maig 3 / 2023

LEBOR GABALA

31th Edidion from maig 3 / 2023

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

FROM DAY TO NIGHT

COLLECTION

FROM DAY TO NIGHT
A la col·lecció tardor/hivern 2023/2024 trobem abrics, jaquetons i jaquetes college de llana i alpaca amb jacquard en gebre, espiga i quadres escaquers en colors vius. En aquesta línia, una sèrie de jerseis llisos, amb petites trenes i amb rombes de colors i brodats.
Pel que fa als teixits, les panes toves i els velluts estampats i en colors vius llisos que combinen amb els jerseis de llana Merina extrafina el cashmere, que afegeixen moviment i un aspecte més fluid a la col·lecció de punt. El toc més hivernal el descobrim als calats de baby alpaca en mantons i xals.

Theme: olxxx by Jose delSol.