JNORIG

SYSTEMATIC DISRUPTION

En aquesta col·lecció s’explora la relació dinàmica entre realitats canviants i la nostra capacitat per adaptar-nos a circumstàncies externes. La col·lecció aborda diversos temes, incloent-hi la frontera borrosa entre la realitat i la intel·ligència artificial, l’impacte de la tecnologia en la nostra comprensió del món tangible i la interacció entre  el que és familiar i  el que és desconegut. A l’hora d’incorporar elements digitals i impressió 3D, juntament amb l’artesania física, es desafia els espectadors a qüestionar la seva percepció de què és real. La col·lecció convida a la reflexió sobre la naturalesa evolutiva de la realitat en l’era digital i l’impacte de la tecnologia en la nostra comprensió del món tangible. 

Aquesta col·lecció també s’inspira en el treball dels artistes Shirley Kaneda i Nobuo Sekine; a partir d’aquí s’inicia una interpretació sota l’anàlisi d’allò que considerem real o irreal. 

Les pintures abstractes de Kaneda desconnecten els espectadors de la realitat alhora que ofereixen figures reconeixibles, creant un sentit de contradicció i tensió. 

Les escultures de Sekine combinen materials industrials i naturals, celebrant la bellesa trobada en ambdós àmbits i desafiant les nocions convencionals de la perfecció. 

Disrupció sistemàtica fomenta la reflexió sobre la naturalesa sempre canviant de la realitat en l’era digital, on elements generats virtualment i per intel·ligència artificial es fusionen amb l’artesania física.

SYSTEMATIC DISRUPTION Collection
JNORIG photo

Javier Girón, originari de Colòmbia, es va formar i va desenvolupar com a dissenyador a Europa i als Estats Units. Després de traslladar-se a Frankfurt als 12 anys, la cultura alemanya ha influït significativament en el seu procés de pensament i l’estil de la seva marca. La seva passió per diverses disciplines, com l’arquitectura i l’estudi de cultures estrangeres, juntament amb les seves experiències personals, defineixen el seu procés creatiu. 

Javier Girón va estudiar a l’Institut Europeu di Design (IED) a Barcelona i, després de graduar-se, es va mudar a Los Angeles per treballar al costat de Jeremy Scott, Director Creatiu de Moschino. Després de la seva estada als Estats Units, Javier va tornar a Frankfurt passant per Londres. Durant sis mesos, va treballar a Agi & Sam a Londres, una marca que modernitza la sastreria anglesa tradicional amb una estètica de tribu urbana. 

El 2017, amb el seu retorn a Barcelona, Javier Girón va fundar una marca de gamma alta genderfluid, centrant-se en augmentar la visibilitat i les vendes mitjançant la participació en showrooms i fires comercials a Nova York, París i Copenhaguen. Actualment, els seus dissenys es comercialitzen en punts de venda multimarca seleccionats a Barcelona, Berlín, Dubai, Los Angeles i Sitges.

JNORIG avatar

Dissenyador:
Javier Andrés Girón

www.jnorig.com
guillermina@studio1o.com

Theme: olxxx by Jose delSol.