HABEY CLUB

MAYO

FROM EDITION NUMBER 32

‘Maig’ és una història d’inicis, de replantejaments vitals, de propòsits, dels que es compleixen i dels que no, de canvi d’hàbits.
Maig és una història d’amor.
I com en tot començament, els nervis i el vertigen prenen protagonisme, parlant durant la primera part de la col·lecció d’aquesta incertesa que genera allò desconegut, que s’evidencia a través de cors trencats i deformes o d’estampats que simulen la sensació d’abocar-se a una façana interminable.
Com a símbol del cinquè mes de l’any, la firma pren el fet d’assecar la roba a l’aire lliure. Això apareix a la col·lecció a través de recollits amb clips a les espatlles i tirants gastats després d’hores a l’estenedor o mitjançant escots en forma de gota.
I com que és un començament, Habey Club ha donat més terreny a la sostenibilitat introduint textures gravades sobre denim reciclat, a més de continuar l’estela de teixits transparents (gasa i punt) i colors (vermell o beix) que caracteritzen les darreres col·leccions donant continuïtat a determinades siluetes i farcits cromàtics.
MAYO Collection
HABEY CLUB  photo

Habey Club és una firma nacional assentada a l’slow fashion i els seus valors de marca principals són l’artesania, la sostenibilitat i la producció responsable. La firma se centra en la reutilització de teixits i l’ús de fibres reciclades o 100% orgàniques.

D’altra banda, una part fonamental de la marca són les idees de què parteixen les seves col·leccions. Les seves inspiracions sorgeixen de l’art, el cinema, la fotografia, històries reals o inventades que els porten a conceptes que converteixen en textures, combinacions de colors, brodats o accessoris cuidats. Pel que fa a això últim, David i Javier entenen el valor dels complements i de quina manera es completen els looks tant a la passarel·la, per això una part clau del seu treball són les col·leccions complementàries d’accessoris, que ajuden a perfilar per complet l’estètica de Habey Club a cada col·lecció.

HABEY CLUB  avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@habeyclub.com

TELÈFON: +34 663 308 734

WEB: habeyclub.com

 

Theme: olxxx by Jose delSol.