GUILLERMO JUSTICIA

Mycorrhizal

Mycorrhizal és una col·lecció inspirada en les micorrizes; relació simbiòtica entre les arrels dels fongs i de les plantes. Els organismes que hi participen obtenen beneficis els uns dels altres. Aquestes relacions són indispensables per a la supervivència dels ecosistemes. 

Fets com aquest han sorgit de manera totalment aleatòria, com la gran majoria de successos que ens envolten. En un univers on domina el caos i l’aleatorietat tot sembla arribar a un equilibri, un ordre. Tot allò que ens envolta està connectat entre si i té una relació de dependència per poder establir un ordre dins del caos. 

Així doncs, en aquesta col·lecció s’ha volgut experimentar amb volums, siluetes, estampats i colors, amb la intenció de transmetre harmonia i delicadesa dins d’un caos total. Combinant detalls de peces clàssiques, que a partir del modelatge i el collage, s’han convertit en altres totalment experimentals. 

Mycorrhizal Collection
GUILLERMO JUSTICIA photo

Guillermo Justicia és un dissenyador català de 24 anys establert a Barcelona.  

Després de graduar-se en Ciències Ambientals, va cursar el Màster en Disseny de Moda a l’Institut Europeu de Disseny (IED) a Barcelona.  

El seu projecte de final de màster va captar l’atenció de la premsa, apareixent a revistes com Vogue, L’Officiel, Sicky Magazine i MMSCENE, entre d’altres. També ha vestit artistes com Raoul Vázquez, Sofia Coll i Renata Zanchi.  

Guillermo Justicia presentarà la seva primera col·lecció, anomenada “Mycorrhizal”, a la 080 Barcelona Fashion.  

Theme: olxxx by Jose delSol.