GA GÓ Ó STUDIO

02 PLAGUE

Parlem de humans. Com a ésser viu, com a insecte. En la seva millor forma. D’una banda com a creador. En contacte amb el món o, per contra, al servei de la destrucció i la plaga. La terra. Inspirada en el concepte de la connexió entre éssers i entorns. Insectes com a concepte de comparació, destrucció que es converteix en transformació amb la cerca de l’equilibri. El poder de la metamorfosi i adaptabilitat.

Són insectes, humans, que intenten fer la metamorfosi, evolució. Aquests, que malgrat conèixer la destrucció, pensen en transformar-la en creació. I ho reuneixen en família.

Col·lecció per a home i dona, genderless a-temporal 2024. Peces adaptables i transformables. Dividida en diferents línies, compartint volums, formes i acabats per unificar-ho en color i textures. La primera línia és blanca i pura, amb tocs romàntics i aire. Començant com el naixement de qualsevol ésser. La següent continua amb colors clars i tons de blanc i beige. Tacant de negre la següent línia, amb tocs minimalistes barrejant estils, textures en looks completament negres.

Sota la inspiració utilitzem materials naturals com el cotó, la llana, la seda, la fibra de bambú, tencel. Materials amb fibres reciclades, metratges fora d’estoc i upcycling en una de les línies de la col·lecció.

02 PLAGUE Collection
GA GÓ Ó STUDIO photo

Marcos Gamón; originari de València, 1993. Ha crescut durant anys envoltat de peces de roba de punt en una petita botiga de moda de dona que tenia la seva mare. Sempre interessat en l’art i el disseny, va decidir estudiar disseny de moda. Va ser menció especial secció womenswear “València Crea 2015” i col·lecció Silver pret-a-porter “International Fashion Awards 2016”; amb el seu projecte “WW.0 Collection”.

Poc després, es va mudar a Barcelona per continuar formant-se estudiant el Màster de disseny de moda i direcció creativa. Des de 2015, va fer pràctiques a l’estudi de “Juan Vidal”. Va treballar com a estilista i va formar part de l’equip a l’estudi de “Jnorig” per a la “080 BCN Fashion week 2019”.

Més tard es va mudar a Londres, on ha estat treballant a l’estudi de “David Koma London” per a la “London Fashion Week” 2020 i 2021.

A finals de 2022, “GA GÓ Ó STUDIO” va néixer en una casa de Londres. Com a nom de la Marca Fundada a Barcelona el 2023 pel dissenyador.

GA GÓ Ó STUDIO avatar

Dissenyador:
Marcos Gamón

gagoostudio.com
info@gagoostudio.com

Theme: olxxx by Jose delSol.