ESCORPION

SCENT OF WOMAN

FROM EDITION NUMBER 32

Essència de dona és una oda a l’elegància, la creativitat i la naturalitat de la dona contemporània, amb un toc de sofisticació sempre present a la firma Escorpion.

Una col·lecció on destaca la passió per les peces de punt. Fusionant hàbilment tècniques tradicionals com la intàrsia i el Jacquard per crear peces exclusives. Juguem amb textures i superposicions dissenyant siluetes més avantguardistes.

L’univers de color està inspirat en les tonalitats vibrants de les flors exòtiques. Apostant per una paleta de colors vius a les tardes d’estiu, i en caure el sol, submergir-nos en una combinació de colors neutres i metal·litzats.

Essència de dona, una invitació a sentir-se lliure, a descobrir el poder femení, a gaudir de ser una mateixa.

SCENT OF WOMAN Collection
ESCORPION photo

Fundada el 1929, la firma Escorpion és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i a l’heritage de les seves col·leccions.

El jersei Escorpion ha transcendit de generació en generació, i avui dia continua sent la peça de punt més imprescindible de l’armari femení, un icònic de moda etern i versàtil.

Des dels seus headquarters a Igualada i Barcelona, Escorpion defineix moda i sostenibilitat a través de processos responsables amb el medi ambient.

La direcció creativa d’Escorpion està en mans de Carles Gràcia, gran coneixedor de l’ADN de la marca. En l’actualitat, Escorpion comercialitza les seves peces en 900 establiments, en més de 20 països. A Espanya, les seves col·leccions estan disponibles a boutiques multimarca i centres El Corte Inglés de tot el territori.

ESCORPION avatar
CHECK THE LATEST EDITIONS FOR UPDATED INFO

EMAIL: info@escorpion.com

TELÈFON: +34 93 803 06 00

WEB: www.escorpion.com

Contacte Comercial:

Nom: Jordi Bertomeu
Email: jbertomeu@escorpion.com
Telèfon: 671 515 409

Contacte de premsa/ comunicació:

Nom: Marta Grau
Email: comunicacion@escorpion.com
Telèfon: 607 640 219

Theme: olxxx by Jose delSol.