BIELO

The Bather

Temps per relaxar-se i recuperar-se, The Bather, submergit a l’aigua, és lleuger i lliure. Semblant a la sensació que s’experimenta dins dels límits d’un bany, sorgeix un profund sentiment de llibertat, on l’absència de roba esdevé una sensació emblemàtica d’alliberament. 

La col·lecció de Bielo s’embarca en un viatge que explora l’essència de la relaxació més profunda, centrant-se en l’ús de teixits lleugers de punt, jacquards, intàrsies, brodats i serrells. Inspirada en l’ambient dels banys turcs, les paletes vibrants de les pintures de Peter Doig i l’art del busseig a Corea, aquesta col·lecció emergeix en diverses narracions culturals. Enfocant-nos en el cotó sec, el lli, la seda i el caixmir superlleuger fa que cada peça es converteixi en una barreja d’art i artesania. A mesura que les peces es porten posades, evoquen una profunda sensació de confort i tranquil·litat, induint un estat de relaxació inigualable. Et podràs perdre en la seva comoditat i oblidar-te momentàniament de la presència de les peces per complet. 

The Bather Collection
BIELO photo

A una hora amb cotxe des de Barcelona hi trobarem entre muntanyes La Llacuna. Sembla un lloc poc probable per descobrir el luxe, però aquesta petita localitat amb menys de 900 habitants continua sent el secret més ben guardat d’algunes de les cases de moda més grans d’Europa. La Llacuna va arribar al mapa internacional de la moda gràcies a la seva única fàbrica, un taller de punt dirigit per la família Puig Romeu, productors de peces de punt des dels anys vuitanta.  

La família Puig Romeu va construir la seva fàbrica en un entorn global i innovador. El moment d’inflexió més significatiu va ser la connexió inesperada amb l’artesania japonesa. Impulsada per la seva passió pel tèxtil japonès, l’empresa familiar es va convertir en un fabricant únic en combinar les tradicions de teixir catalanes i japoneses. La fusió de les tècniques occidentals i orientals va donar lloc a materials sorprenents i excepcionals. 

Josep Puig Romeu, el més jove de la família, va connectar des de ben jove amb l’herència 

manufacturera de la seva família. Amb la seva personal estètica delicada i experimental, envoltat i recolzat per creatius afins, en Josep va fundar la seva pròpia marca, Bielo. La marca combina l’aspecte refrescant de moda amb l’experiència i els coneixements adquirits al llarg de la seva trajectòria. El resultat és modern i refinat, transformant i revolucionant els patrons tradicionals. En Josep Puig Romeu i el seu equip experimenten de manera rigorosa amb tècniques de teixir innovadores que donen com a resultat estructures inusuals, transformant les seves idees en formes i volum. Cada col·lecció està marcada per combinacions de colors distintius i atrevits, sempre experimentant amb nous patrons, noves tècniques de punt i les millors matèries primeres. 

 

La tranquil·litat de la localització reflecteix l’estètica de la marca junt amb els seus colors i textures. Al endinsar-te a Bielo, descobreixes una sensació de llibertat i mirada visionària i un sentiment enganyosament senzill, però amb un llarg recorregut i distingit potencial. 

BIELO avatar

www.bielo.cat

info@bielo.cat

Contacte comercial i de premsa
one@bielo.cat

Theme: olxxx by Jose delSol.