404 STUDIO

GHOST IN THE SHELL

«M’agrada pensar en 404 Studio com una anomalia, com una forma de diferenciació en la moda a través de la reinvenció de la tradició i la cerca de la seva singularitat. Això és el que diferencia 404 Studio de la resta de les marques del mercat, aquesta anomalia present en tots els productes fets de manera artesanal, i d’aquí, en surt el logotip, que representa aquell petit desnivell, aquell glitch imperceptible, empremta de cada artesà». 

Què és l’artesania? No és un vestit esfilagarsat ni utilitzar materials sense tractar o l’ús del color beix com a bandera; no és un tipus d’estètica ni un producte, sinó que és una manera de treballar. 

Al final, per què una persona amb els mateixos elements i materials, volent crear el mateix producte, crea alguna cosa completament diferent? Pensem en una truita de patata: dues persones amb les mateixes patates, el mateix oli i els mateixos ous fan una truita diferent. Què els diferencia? El gest. La personalitat de la persona que hi ha darrere. 

404 Studio avança cap a l’artesania evolutiva, com a forma de desenvolupament i canvi, però també com a forma de tornar als nostres orígens. L’artesania també és memòria, és humanitat. En un futur pròxim, potser l’artesania sigui la forma d’ensenyar a l’ésser humà com ésser humà, com tornar a les arrels. 

Si no coneixes l’artesania, perquè vius en un món digital? Com saps què és ser humà? 

En aquesta col·lecció, s’inspiren en la pel·lícula d’anime Ghost in the Shell. Prenent com a referència l’ànima de la màquina i la seva construcció amb la juxtaposició d’elements de hardware i software com a capes de creació d’elements mecànics. Constaten el pes del consumisme i la precarietat de les matèries primeres, pensant en un futur a l’estil de Mad Max i Ghost in the Shell, prenent com a idea la possible «guerra de la sostenibilitat» de la qual parlen a Ghost in the Shell. 

Què passarà en un futur on la computació quàntica estigui a tocar? Perdrem la identitat per un possible sobreavenç tecnològic? Com a humans, seguirem entenent la fragilitat de la nostra existència? Entendrem l’artesania com una forma de salvació? 

Qüestionem-nos el futur. 

GHOST IN THE SHELL Collection
404 STUDIO photo

404 és una marca de moda, nascuda i establerta a Espanya, l’enfocament de la qual es basa a buscar la singularitat i reinventar la tradició a través d’una visió contemporània, portant aquesta interpretació per tot el món.

Fins al moment, la marca ha desfilat en passarel·les nacionals i internacionals com Los Angeles Fashion Week, London Fashion Week o Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, sent en aquesta última guanyadora del premi Mercedes-Benz Fashion Talent de l’edició de Setembre 2021.

Ha fet presentacions privades en el conegut Club Silenci de París o Soho House Barcelona.

El reach de la marca no es limita a les desfilades, celebrities nacionals com Milena Smit, Lola Índigo i Bad Gyal i internacionals com Dua Lipa, Halsey o Janelle Monae, han lluït 404 Studio.

No obstant això, tot el concepte va molt més allà d’una mera marca de moda, sent considerat com un laboratori de creació col·laborant assíduament amb artistes Espanyols.

404 STUDIO avatar

Dissenyadora:
Anaïs
Vauxcelles

404.studio

info@404studio.es

Contacte comercial i de premsa:
comunicacion404studio@gmail.com 

Theme: olxxx by Jose delSol.