080 Logo
ca
SearchLa 080 Box Experience x CHOICE CLUB és un espai innovador i participatiu paral·lel a la programació de desfilades i accions oficials dins del Recinte Modernista de Sant Pau que atrau gent amb interès per a la moda, així com per a diferents tendències artístiques i musicals.

080 BF i CHOICE ja porten diverses edicions col·laborant a nivell creatiu i musical, amb la programació musical completa present a la PopUp gallery.  En aquesta edició, la instal·lació audiovisual la dirigeixen Loli Zazou (la part musical), Marta Minguell (la part visual) i Uriol Robert ( coordinació general ) i es complementa amb una selecció de talents locals i col·laboradors del col·lectiu CHOICE , amb el recolzament del nou espai de difusió de cultura queer Candy Darling. Es destaca la presència de la nova diva de l'underground Marina (performer), els showcase en directe dels artistes Gitano del Futuro, Juicy Bae, Kristy V, Gayoncé Rose i la singular LaSofy (dj a / v), Lola Kay & House of Pluma (dancers), Oana Bluerose, L'últim Romàntic i el nostre enfant terrible Stupid David com a nous talents musicals, i alguna convidat / a sorpresa de d'últim minut com en cada edició.

La instal·lació «Beyond the mirror» reflecteix la nostra existència. Ens convida a veure un reflex de nosaltres mateixos distorsionat per a pensar sobre el fet que l'aparença és només una part d'un tot. Hi ha molt més darrere del que veiem: un conjunt de coses que es veuen en forma d'essència, com una llum que portem dins i té a veure amb la nostra ànima i connexió amb la natura. Aquesta connexió és per a nosaltres la veritable bellesa. El que es projecta segueix el mateix concepte centrant-se en la combinació entre natura, tecnologia i gifs que donen un toc de ficció. Una estètica de colors vius, efectes de distorsió i brillantor donaran llum a l’espai.

 

Completem la proposta audiovisual amb la projecció completa dels curtmetratges de LCI BARCELONA FASHION FILM FESTIVAL durant els 4 dies, perquè pugueu admirar més a fons la creació audiovisual de el sector fashion films de la ciutat. El LCI BARCELONA FASHION FILM FESTIVAL és l'únic festival de fashion films de la ciutat de Barcelona i el primer en el món que li dóna especial protagonisme a les noves promeses de l'audiovisual, la moda i la publicitat. És un punt de trobada entre cineastes, productors, marques, agències i dissenyadors emergents, on poder compartir experiències i fer-se un lloc en el sector. Anomenar a Skullcandy, ja que gràcies a ells, podrem gaudir d'una experiència sonora immersiva.

 

 080 BOX EXPERIENCE X CHOICE CLUB - EVERY DAY


- BARCELONA FASHION FILM curtmetratges 

- INSTALACION AUDIOVISUAL BEYOND THE MIRROR de Marta Minguell.

- MUSIC CURATOR DJ LOLI ZAZOU


080 BOX EXPERIENCE X CHOICE CLUB - PROGRAMACIÓ PERFORMANCES I LIVE MUSIC


DILLUNS 3/2/2020    

 16:00 hrs - Marina (Show Off + Video Host) 

 18:15 hrs - Gitano Del Futuro (Live Music Showcase) 


DIMARTS  4/2/2020     

17:30 hrs - El Ultimo Romántico (Live music Show) 

18:15 hrs - Kristy V. (Live Music Showcase) 

18:40 hrs - Oana BlueRose (Live Music Showcase) 

19:00 hrs - La Sofy (Dj A/V ) 


DIMECRES  5/2/2020 

17:30 hrs - Gayonce Rosé + Frankie Klass (Live Music showase ) 

18:15 hrs - Juicy Bae (Live Music Showcase) 

19:40 hrs - Lola Kay & House Of Pluma (Dancers) 


DIJOUS  6/2/2020   

13:00hrs - Loli Zazou & Guest (Live dj set)

19:00hrs - Gitano Del Futuro (Performance/ dj set ) 

18:00hrs - The Perfect Son (Curtmetratge)

18:30hrs- STUPID / ( live music showcase )

20:00hrs - Marina (Grand Finale Performance)


Dades d'interèsDia

Hora

Lloc
03 febrero 2020Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaSponsors:

Col·laboradors: