MocoMuseum

Inaugurat a l’octubre de 2021 a El Born, una de les ciutats més vibrants d’Europa, presentem Moco Museum Barcelona. Continuant amb el nostre èxit a Amsterdam, Moco Barcelona exhibeix art d’artistes de renom internacional i estrelles en ascens com Jean-Michel Basquiat, Banksy, Keith Haring, KAWS, Yayoi Kusama, Andy Warhol, Takashi Murakami, Guillermo Lorca, teamLab, David LaChapelle, Nick Thomm & Hayden Kays.

Situat al c / Montcada 25 de Barcelona. Moco Museum alberga la seva col·lecció d’art en el Palau Cervelló, un palau del segle XVI en el cor del Born. Des de l’Edat mitjana fins al segle XX, aristòcrates, comerciants i membres de la reialesa han ocupat aquest lloc històric.

Adaptant-se a les necessitats de crear un gran espai modern i contemporani, el Museu Moco salvaguarda aquesta institució històrica. Ara, en una de les seves ciutats favorites, el Moco continua amb la seva missió i visió d’acollir a un públic divers i internacional inspirant i il·luminant el nostre món a través de l’art.

Theme: olxxx by Jose delSol.