080 Logo
ca
SearchYiorgos Eleftheriades és un dissenyador de moda grec amb seu a Atenes. La seva singular habilitat ha estat sempre construir i revelar creacions sartorials intel·lectuals. Les col·leccions de la marca s’han mostrat a Atenes, Milà, París i Barcelona.  


La immediatesa i l’autenticitat de l’execució de la roba és una part essencial de les intencions artístiques del dissenyador. 


Yiorgos Eleftheriades composa siluetes delicades sense restriccions la naturalesa dinàmica de les quals en manté constantment l’equilibri i la fluïdesa. Les formes de roba i la tria compromesa amb el del medi ambient de les peces participen en un joc de refinament eclèctic, ja que els valors del dissenyador continuen arrelats a la funcionalitat, la diversitat, la confecció i l’alliberament. 


L’enfocament de la marca en el disseny de la roba convida tant a posar atenció a l’equilibri com a l’augment de la identitat personal i el caràcter de la persona. Yiorgos Eleftheriades permet un examen subjectiu de la imatge tot posant en relleu formes voluminoses i geomètriques, mantenint-se constant en el discurs de la signatura d’Eleftheriades. 


Des de l’inici de la seva carrera, Yiorgos Eleftheriades ha estat un innovador amb l’ús de teixits naturals i ecològics i introduint el concepte d’intemporalitat i continuïtat, ja que les peces de roba es poden transformar i dur les 24 hores del dia i en qualsevol ocasió. A més, es posa l’èmfasi en una «lectura» com d’empresa activa que involucra qui la porta tant a nivell intel·lectual com sentimental. 


Durant anys, ha col·laborat amb alguns dels directors i actors i actrius més importants de Grècia, amb la creació de vestits a mida per a representacions teatrals aclamades. 


La seva obra ha estat presentada en algunes de les revistes internacionals més importants, com ara Vogue, Harper's Bazaar, Dazed & Confused, Numero home, Citizen K, Grazia, ELLE, Dapper Dan i moltes altres.


+ infoDia

Hora

A on?
05 febrero 2020

16:00

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_INTERPLAY

La col·lecció Yiorgos Eleftheriades aw 20/21 wo/mens consisteix en capes compostes sobre siluetes fàcils. Confecció unisex i còmoda amb detalls intel·ligents. Combinacions de textures: seda, llana, tweed, cotó, pell d'ovella ecològica, cuir ecològic i teixits artesanals. Un diàleg amb la vida contemporània; una reacció a la realitat que l’envolta. Una manera reflexiva de dissenyar amb èmfasi en la longevitat, l'atemporalitat, la precisió i la sofisticació; un enfocament sostenible per a construir un armari, una sortida de les tendències efímeres. La recerca d'una nova fórmula per a la llibertat bohèmia urbana. Una revolució tranquil·la.
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: