080 Logo
ca
SearchJoaquín Verdú no necessita presentació, ha estat i és el màxim exponent del disseny en punt a nivell nacional. El primer i pràcticament l’únic dissenyador que presenta les seves col·leccions confeccionades íntegrament i exclusivament en punt.

Joaquín Verdú va iniciar el seu viatge de 40 anys sent molt jove, estudiant disseny i formant-se en moda i alta costura amb el gran mestre Pedro Rodríguez, més tard col·laborant amb grans empreses del sector com Pulligan al mateix temps que creava la seva pròpia marca. Ha desfilat el seu art per tot el món, des de Barcelona a Tokyo, passant per Milano, Madrid i New York.

Ara ens presenta VÚ BARCELONA.

VÚ és el principi i el final de VerdÚ.

VÚ és el final d’un període d’introspecció i renovació interna i al mateix temps és l’inici d’una nova il·lusió, d’un projecte ambiciós i de merescuda llibertat creativa de Joaquín Verdú.

La profunda implicació amb la que ha emprès aquest nou projecte, VÚ BARCELONA, li permet donar curs a la seva inesgotable creativitat amb tota llibertat, apostant com no podia ser d’una altra manera per la qualitat i l’acurada tria de colors i materials per vestir a la dona VÚ.

VÚ BARCELONA vesteix a la dona amb estil i distinció, elegant però alegra.

Femenina.

Peces còmodes i càlides, polivalents i combinables.

VÚ BARCELONA significa proximitat.

Es dissenya a Sitges.

Es fabrica a Igualada.


+ infoDia

Hora

A on?
05 febrero 2020

11:00

Recinte Modernista de Sant Pau
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 BarcelonaCol·lecció_RENAISSANCE

Col·lecció Renaixement 40 anys

40 anys donen per molt però no acaben amb Verdú. Aquesta col·lecció vol commemorar els 40 anys de presència al món de la moda de Joaquín Verdú, però no és una retrospectiva ni una recopilació d’una trajectòria vital. Més aviat el contrari, és el renaixement de l’essència del punt portada al moment actual mitjançant la inspiració renaixentista de la imaginació desfermada de Joaquín Verdú.

Nous materials i noves trames que permeten crear volums impossibles  i formes desconegudes fins ara en punt. Els colors foscos, grisos, negre, vermell, combinats amb rosa, salmó… Tot inspirat en un renaixement que desprèn una nova ideologia, fresca, renovada, refinada, altiva…
Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: