080 Logo
ca
SearchVictor von Shwarz és un dissenyador de moda barceloní, nascut a Sabadell l’any 1988. El 2013, després de finalitzar els seus estudis de disseny de moda i de formar part de l’equip de treball d’altres marques, va decidir crear-ne la seva pròpia. 

La seva primera col·lecció individual va ser presentada a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid (on va desfilar durant tres anys consecutius). Més tard, va decidir emprendre nous reptes personals i professionals i es va mudar a Taipéi (Taiwan), on va arribar a vestir a celebritats locals com Jolin Tsai y Soda Green entre altres. Durant aquesta etapa, la marca va començar la seva expansió internacional, establint diferents punts de venda a les ciutats de Nova York, Barcelona i Madrid. 

Durant l’any 2014, va col·laborar amb reconegudes marques i publicacions de moda com H&M, Vogue i Fucking Young. Amb aquesta última, va unir forces per llançar una bomber exclusiva d’edició limitada. 

El 2017, va llançar la seva cinquena col·lecció titulada “Doble vida”, que va comptar amb una gran acceptació entre les celebritats del panorama espanyol i va rebre el premi MODA-FAD 2018. Va vestir a la ROSALÍA en part de les seves gires promocionals i vídeos musicals (“Pienso en tu mirá”, “Millonaria”).

Després d’ella, i coincidint amb el llançament de la seva sisena col·lecció, “Realidad”, Victor va vestir amb les seves peces a diferents artistes espanyoles amb projecció internacional com Lola Índigo (MTV EMAs), Aitana, Mala Rodríguez (en la seva gira “Kitana Tour”) o Bad Gyal. També va formar part dels 15 finalistes del concurs “Who’s on Next” 2020 de Vogue Espanya. 
Altres de les celebritats que han lluït les seves peces són: Emma Roberts (a la pel·lícula “Paradise Hills” de Alice Waddington), Los Javis, Ester Expósito, Anna Castillo o Brais Efe. 

+ infoDia

Hora

A on?
29 abril 2021

18:00

080 TVCol·lecció_Disco 2000

Disco 2000 és una col·lecció que neix al confinament, revisant fotos de l'adolescència trobo tots els meus referents en la música i l’estètica de l’època. Fotos antigues, entrades de concerts, carpetes folrades amb tots els cantants de grups del moviment britpop inspiren aquesta col·lecció 2021.

Oasis, Blur y Pulp capitanejaven la meva vida i qualsevol cosa que portessin els seus cantants era el que buscàvem nosaltres en les botigues vintage de la nostra ciutat. Paravents, americanes dels setanta, dessuadores i pantalons rectes eren els nostres uniformes. 

En aquesta nova col·lecció hem utilitzat teles de llana de quadres de colors, paravents de polièster reciclat, tuls, encaixos amb talls de peces bàsiques i amb inspiració col·legial i vestits més voluminosos representant els cantants que compartien escena amb ells; Kurtney amb els seus vestits llençols i baby doll o Candida Mary Doyle amb la seva revisió de l’estètica Mod. 


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: