080 Logo
ca
SearchTÍSCAR ESPADAS, (Úbeda 1993) Creadora visual multidisciplinària (Dissenyadora de Moda, Artista i Il·lustradora). Després del seu recorregut per diferents cases de moda a Madrid i Copenhague es va llicenciar en un Màster en Moda Masculina al Royal College of Art a Londres.

Tiscar treballa actualment al seu propi estudi creatiu, fundat l’any 2019, on genera un llenguatge artístic ampli i divers (videoart, il·lustració, fotografia, performance, instal·lacions…) al voltant de les seves particulars col·leccions de roba.

Les peces treballades com si fossin un diari, recullen en si un procés de treball complex i arrelat en tècniques artesanals. Incorporant el detall, la subtilesa del mim de la matèria i el que accidentalment cada peça ha anat trobant al llarg del camí. Per tant, cada peça és única i elaborada per fabricants locals, realçant els signes del complex procés i l’artesania.

La seva roba i pintures han estat exposades en diversos museus i galeries d’Europa, Regne Unit i el Japó.

+ infoDia

Hora

A on?
25 octubre 2022

17:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Capítulo 4, Act I

La col·lecció "CAPÍTULO 4, ACT I" neix a consciència del trànsit, amb la voluntat de ser un vincle d'unió, nexe entre elements fins ara distants... i planteja al destinatari la pregunta "Què/Qui vols ser?". Ens proposa la possibilitat de construir/inventar el nostre propi personatge. Fantasiejar amb llibertat en els nostres desitjos, que és la manera més directa de trobar qui realment som. Com en aquell món dels SOMNIS (una manera més de trànsit), on encara som nosaltres, però la realitat es fa més elevada i creativa a través de la imaginació. Tot es fa possible. Cada vegada més lliures, cada vegada més lluny.

Aquest permanent pelegrinatge -romeratge- ens permet construir col·leccions que no estan en cap lloc aliè del "mercat", col·leccions que no són d'estiu o d'hivern- o ho són a la vegada- entre allò masculí i allò femení, és a dir, en allò humà, amb reminiscències del nostre passat, però obrint formes al futur... és a dir en permanent TRÀNSIT.Sponsors:

Col·laboradors: