080 Logo
ca
SearchThe Label Edition neix a principis del 2019 de la mà de dues expertes en moda i màrqueting de luxe, Véronique Von Siebenthal (fundadora i directora creativa) i Laura Johansson (cofundadora).

Amb un ADN 100 % digital, l'estratègia comercial de The Label Edition gira al voltant de la venda online i el seu punt fort és l'exhibició de les seves peces a la web. Des dels seus inicis, s'ha volgut potenciar la part d'imatge i comunicació de la firma, per crear una marca centrada no només en el disseny de la peça, sinó també en transmetre uns valors i una estètica a través d'aquesta.

Atemporalitat, moda ètica i honesta, i exclusivitat en són els principals pilars, els que han guiat el creixement de The Label Edition, basat en la producció de càpsules confeccionades en proximitat i amb unitats limitades. La marca aposta per un plantejament més dinàmic, que segueix el seu procés creatiu sense fixar uns límits pel que fa a temporades i nombre de peces. A més, la producció d'edicions limitades permet que la marca es prengui el luxe d'escollir alguns teixits de dead-stock, per donar-los una segona vida i contribuir a la durabilitat de les teles. Aquest recurs permet incloure una filosofia de reciclatge en algunes càpsules i impulsar la slow fashion. Així doncs, l'aspecte visual i estètic de la marca també juga un paper important, entès com a recerca d'una bellesa i elegància naturals que «sempre acompanyin l'essència de la dona i mai no la silenciïn».

La base d'operacions de The Label Edition és la ciutat de Barcelona, per tot el que comporta el sector tèxtil a Catalunya. No obstant això, la marca té una àmplia projecció internacional i, en menys d'un any, s'ha establert al món de la moda com una marca desitjada tant per clientes com per actrius i influencers. En el seu curt temps de vida, The Label Edition ha estat reconeguda en mitjans tant nacionals com internacionals (consulteu l'apartat «Press» del lloc web), que avalen com aquesta conjunció de producte i comunicació ha estat capaç d'arribar al consumidor i contagiar-li els seus valors.

+ infoDia

Hora

A on?
27 octubre 2022

17:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Upstaging

UPSTAGING: El fet de prendre total protagonisme i sentir-se el centre d'atenció, reflectint així la seguretat, poder i personalitat de forma completament innata, sense esforços.

Per aquest motiu, en aquesta ocasió i per a aquestes dues col·leccions que presentem (FW22/23-SS23), col·leccions que se superposen i s'uneixen al mateix temps pel que fa al concepte, hem volgut ressaltar aquests valors que defineixen el nostre prototip de dona, la que arrisca, la que és segura d'ella mateixa, en poques paraules, la que brilla per si sola i no deixa d'eclipsar.

Aquestes dues col·leccions van dirigides a ella, per la seva capacitat de reinventar-se contínuament, per a donar el millor d'ella mateixa, combinant així les peces de roba segons la seva personalitat per sobre de les modes i les temporades, destacant un estil molt femení, fort i amb actitud. Utilitzant materials i colors vibrants així com formes més rectes. Donant una dimensió sexy, però suggerida a la col·lecció FW22/23 i volums més fluids, siluetes més àmplies i amb més vol per SS23.

Seguint la filosofia de la marca, les espatlles indiquen una silueta molt clara tant a l'hivern com a l'estiu, exaltats per estors en camises i jerseis, i pels volants que tant ens caracteritzen en les camises i que combinen amb pantalons denim entre altres.

Els estampats tornen a tenir molt protagonisme tant en una col·lecció com a l'altra. Aquesta vegada, les peces es banyen en motius florals amb aires dels anys setanta, que van des dels colors terracota, passant per la cúrcuma, albergínia, verd petroli, fins a les notes daurades que podem veure tant en fornitures com en peces de teixits més lleugers i estiuencs. Els cotons, bio i orgànics (amb certificats BCI i OEKO-TEX) per camiseria en diferents estructures i cotons orgànics de fibres reciclades amb tintes de baix impacte mai falten a les nostres col·leccions, continuant en línia dels nostres valors i la nostra filosofia.

UPSTAGING ens convida a un món on  brillar i eclipsar, només és decisió teva. Sponsors:

Col·laboradors: