080 Logo
ca
SearchVaig néixer a Sevilla l’any 1992 i em vaig graduar en disseny de moda al centre d’estudis superiors CEADE.

Tot va començar l’hivern del 2018, després de desfilar a la passarel·la MBFW Madrid amb la col·lecció Ritch, dins de la plataforma Samsung EGO. L’any següent, després d’una gran acollida mediàtica, vam tornar a desfilar dins de la mateixa passarel·la, aquesta vegada amb la col·lecció École.

Després de diversos esdeveniments a Londres i a Madrid, i després de ser finalistes del premi Who’s On Next de Vogue, volem tornar a apostar per 080 Barcelona Fashion i el seu caràcter internacional i, d'aquesta manera, continuar projectant la marca cap a altres mercats.

+ infoDia

Hora

A on?
28 octubre 2022

17:30

Recinte Modernista de Sant PauCol·lecció_Outsider

Les brises del sud m’han anat recordant qui havia de ser després d’aquell despertar, eclipsada per les paraules dels que més m’estimaven... Recordaven dia rere dia que no era qui esperaven que fos.

Les terres em van fer guanyar i perdre, caminar i esperar... Dec molt a la meva llar, creieu-me, però em dono les gràcies per haver après a oblidar per trobar, per trobar-me.

Aquesta col·lecció tracta d’això, de la cerca, de l’ésser, de l’aposta per un mateix, per aquells que no troben el seu lloc i l'espai per créixer, que fins i tot perden quelcom de les coordenades dels seus cognoms. Sponsors:

Col·laboradors: