080 Logo
ca
SearchVaig néixer el 8 de març de 1998 a Salou i la meva infantesa va estar plena d’art, música i voleibol. Formada a l’Escola Elisabeth de Salou, després d’estudiar  Batxillerat de Socials i Humanitats em vaig graduar en Disseny de Moda a la Universitat LCI Barcelona el passat juliol de 2020. El meu Treball de Final de Grau va ser una col·lecció anomenada AJAL1851, que em va permetre entrar en el cobejat concurs Arts Of Fashion Foundation (AOFF) de San Francisco, quedant finalista al costat de 49 estudiants més de tot el món. 

L’agència NNPress em va fitxar aquell mateix setembre. Gràcies a ells, les meves peces han sortit en publicacions internacionals com Vogue Rússia o L’officiel Mónaco. Així mateix, el fashion film de la meva primera col·lecció ha estat seleccionat al concurs Fashion Films RD, un concurs internacional de la República Dominicana. 

Al novembre de 2020 neix el projecte de marca Paola Molet, comptant amb una primera col·lecció prevista per la venda i passarel·la que es presentarà el pròxim abril a la 080 Barcelona Fashion. 

Des de molt petita sempre he somiat amb la moda, la possibilitat de crear una cosa nova a través de teixits i patrons. Avui puc presentar-me com a dissenyadora de moda i el meu objectiu és expressar tot allò que sento mitjançant col·leccions i peces úniques.
 
La meva fita és crear moda cuidant al màxim cada petit detall perquè el resultat sigui únic i conèixer i compartir noves experiències amb professionals del sector que gaudeixin d’aquest meravellós món com jo. 


+ infoDia

Hora

A on?
27 abril 2021

19:00

080 TV
 


https://paolamolet.com/
[email protected]
605150245
Film Freeway: @paolamoletgarcíaCol·lecció_Oh, l'amour

Què passaria si el teu voltant no entengués la teva forma d’estimar? Potser només existeix un model correcte per expressar el que sentim cap als altres? I si no sentíssim res, mai, per ningú? O si, pel contrari, et trobes tan trencat en el teu interior que has deixat de creure en els sentiments? 

Oh, l’amour parla sobre com la societat entén l’amor i la cerca de la felicitat (amb èxit o no) seguint o no els cànons establerts. Degut a aquests murs neix la frustració d’aquells que no encaixen amb el sistema quan de l’amor es tracta. Imagina’t, estimat lector, no poder estimar com realment sentim per la constant pressió de veure’ns jutjats pels altres. 

Entristeix, no creus? 
A tu, espectador i nou integrant de la col·lecció: Benvingut a una visió crítica i desconstructiva de les normes que ni tu ni jo decidim. Espero que gaudeixis.Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: