080 Logo
ca
Searchpaloma wool és un projecte d’exploració artística multidisciplinar que gira entorn a les idees i els espais creats al voltant de l’acte de vestir-se. 
Paloma Lanna funda el 2014 Paloma Wool amb la convicció de no seguir els estàndards establerts per la indústria de la moda. paloma wool neix com un projecte digital amb un enfoc centrat en l’exploració artística, la producció local i limitada, l’exploració de diferents formes de producció sostenibles i amb un pilar molt important: crear i créixer gràcies al suport mutu entre amics desenvolupant així una plataforma on convergeixen diferents mirades i disciplines artístiques. 
Paloma Lanna va néixer el 1989 a San Sebastiàn, es va criar a Barcelona i va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a ESADE. Va créixer amb la influència i l’experiència del projecte de moda dels seus pares, nice things Paloma S.
+ infoDia

Hora

A on?
27 abril 2021

20:00

080 TVCol·lecció_Friendship is Universal

paloma wool debuta al 080 Barcelona Fashion presentant la seva col·lecció ‘Friendship is universal’ de la mà d’amics del projecte. Les obres presentades en aquesta peça sorgeixen de l’Atelier Amistad, una residència artística que va tenir lloc a l’Hospitalet del març a l'abril de 2021, on es van generar sis escultures humanes arrel de les peces de paloma wool - inspirades principalment per la vida dels fongs i l’obra de Gaudí. Les peces van veure la llum per primera vegada el 17 d’Abril, quan van ser visitades per un heterogeni i màgic grup de visitants representant la comunitat de paloma wool.

Direcció: Carlota Guerrero
Producció: María Gaminde
Edició: Nicolás Feriche
Disseny i confecció de les escultures: Chloe Campbell i Flor Violeta Sobrequés
Disseny i producció de les escultures: Mateo Palazzi, Ignacio i Juan Ezcurra (Sociedad 0)
Estilisme: Chloe Campbell i Flor Violeta Sobrequés

Agraïments: 

Zico Judge
Pol Conill
Laura PuigdellivolMain Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: