080 Logo
ca
SearchPablo Erroz és una marca de roba creada el 2012 pel dissenyador que hi dóna nom i vida.

Sota el concepte SEASONLESS, INDIVIDUALISTIC AND GENDERLESS QUALITY CLOTHING MADE IN SPAIN FOR MULTITASKING CITIZENS OF THE WORLD, les col·leccions neixen interpretant la fusió de l'estil més street juntament amb un luxe fàcil i sofisticat, actualitzat als nous temps. Sota una dimensió artística i un esperit lliure, el color, la música, el contemporani i la cultura pop acompanyen sempre el procés creatiu. En apostar per l’individu mateix i la sinèrgia entre persones i situacions, la roba ja no entén de gènere i troba el seu match. Clothing + leather goods amb siluetes atrevides i esportives, en combinació amb un apropament a l’artesania i un love attraction a la peça exterior. Ens identifiquem amb petits nínxols, persones individualistes sense edat que marquen el seu camí per mitjà d'objectius personals, com també el de aquest nou col·lectiu que forma part de l'era multitasca.

Batejat per VOGUE com digne «hereu del cool novaiorquès», la marca ha rebut diversos reconeixements com els premis Onda Cero de disseny (2014), Barcelona Designers Collective (2015) —comissariat per Georgina Chapman (Marchesa) i Collin McDowell (Vogue EUA)—, com també el de millor dissenyador masculí espanyol en el prestigiós Woolmark Prize (2017). Des de l’inici, la marca ha anat presentant les col·leccions a diferents plataformes com el MBFWMadrid, la Viena Fashion Week i actualment al 080 Barcelona Fashion. El 2016, el portal de tendències WGSN l'inclou en la secció «Brands to watch» i el 2018 és finalista al WHO'S ON NEXT de Vogue Espanya. Creient des del començament en la importància d'unir sinergies, Pablo Erroz també col·labora activament amb altres marques nacionals i internacionals.

- Keep it sustainable -
+ infoDia

Hora

A on?
28 abril 2021

18:30

080 TVCol·lecció_2015:2021

2015:2021: Una col·lecció càpsula per celebrar 10 edicions de 080 Barcelona, de forma inèdita i digital. Formada per una sèrie de peces ready-to-wear que ressalten l’ADN de la marca, així com el seu concepte SEASONLESS, INDIVIDUALISTIC AND GENDERLESS QUALITY CLOTHING MADE IN SPAIN FOR MULTITASKING CITIZENS OF THE WORLD, sota la filosofia, per primera vegada de See Now Buy Now. 

Temps incerts són, en definitiva, temps d’oportunitats. De reinventar-se i apostar per noves fórmules. Què funciona?, qué està assegurat avui dia? potser, el més interessant sigui acostumar-se i saber gaudir de viure en una evolució constant, en temps convulsos, cada vegada més moderns. Una col·lecció nínxol, fora de les desfilades tradicionals, limitada i seriada pensada per tornar a vibrar i recordar la importància d’estar vius i saber viure. 

2015:2021 es composa d’una sèrie de clàssics renovats i coloristes sota el concepte de peces effortless, però que treballen a la seva vegada en siluetes complexes de punt modern. Una everyday collection diferent i versàtil en el seu conjunt, pensada per perdurar. 


Main Sponsor:

Sponsors:

Col·laboradors: